Полетіла відеокарта, а точніше її память. Праграми, відео, інтернет - все нормально а вот якшо запускати 3Д приложения чи ігри весь екран в зелених кубиках в шахматному порядку. Відяха Гігабайт 8600 ГТ Хто може порадити де це можна відремонтувати. Був на Алексі і Стеку. Сказали шо вони такого зробити неможуть
Відповідь: Ремонт відеокарти Звідкіля ви переконані, що це проблема памяті відеокарти (доречі, називайте вірно її повну назву)? Причин може бути маса: проблеми сумісності материнки та її чіпсету, стара версія біоса, проблеми подачі живлення, перегрів чіпу та компонентів відеокарти, невірні налаштування тайменгів відяхи у біосі, застаріла або глючна DirectX, глюки самих ігор з підтримкою 3D, поганий контакт у роз’ємах тощо... Отож, потрібно все діагностувати, але проблеми вирішуються полюбе. Успіхів.
Відповідь: Ремонт відеокарти Я читав в неті про аналогічні проьлеми - писали шо то один з чіпів памяті вмер... А память РАМ
Відповідь: Ремонт відеокарти загалом так як я займаюсь компутерним залізом, можу сказати, що ремонту це не підлягає, по такій причині, що відеокарту продають вам повністю зібраною, та спаяною, і окремі деталі до відеокарти не продаються, так зо у вас по суті є тільки два виходи з цієї ситуації: 1) здати відеокарту по гарантії, там де ви її купляли(сподіваюсь ви не купляли цілий комп*ютер в ельдорадо чи ще десь, а там народ джуе сильно дурять) 2) купити собі нову не ображайтесь але іших способі нема до того ж таке не ремонтується
Відповідь: Ремонт відеокарти Рекомендації рекомендаціями, але безпідставною антирекламою не слід займатись. Раз справа по "залізу", то прохання по темі.
Відповідь: Ремонт відеокарти Сьогодні замовив, завтра купую таку ж! Гарантійний лист на весь комп десь загубив як не парадоксально і не дибільно але і таке буває (((( А про ельдорадо це не реклама це ПРАВДА. Я там на щастя некупую нічого
Відповідь: Ремонт відеокарти Це для того, щоб двічі вступити на г... ? Дивна річ, невже немає інших відео-карт з подібними характеристиками. А гарантійку можна поновити у покупця, як правило факт купівлі обладнання зберігається в базі даних, головне памятати дату. "А про ельдорадо... це ПРАВДА" - наголошую, не засмічуйте гілки ЛФ непотрібом, що не стосується теми обговорення.
Відповідь: Ремонт відеокарти Ні не то саме. То була Гігабайт. А тепер хочу АСУС... надіюсь не наступлю на одне і те ж г.
Відповідь: Ремонт відеокарти Я також віддаю перевагу Азусу мені тут до речі зауваження поставили за антирекламу правда в очі коле чи шо? просто я коли дивлюсь на прайс стеку по оптових цінах і на то шо продають - земля і небо за 700доларів збирається просто суперовий системний блок який в наш час буде актуальний приблизно 2 роки!
Відповідь: Ремонт відеокарти Всім дякую за хелп. Вже все вирішив - все поміняли по гарантії (яку я доречі був загубив). Я навіть сам здивувався шо все було спокійно і швидко - помінняли відяху, зробили нову гарантію. Виявляється ше є порядні люди. фірма ТхСтудіо
Відповідь: Ремонт відеокарти Ха, всё так просто и типа логики не надо... А без видео-карты этой к телеку просто напрямую подключить реально? Тем более есть такая тема: если это простая видео-карта для типа энд юсера для пк домашнего типа пользования могло произойти следущее – между прослойками оборвался луч типа полупроводимости тока, ну и прочее... :ninja:
Короче на радіобазарі думаю можна купити чіп памяті якшо поритися або купити відяху таку саму в якої наприклад згоріло шось інше, а память нормальна. А дальше шукай людину яка ремонтує вску фігню і перепаяють.