Ремонт відеокарти

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем Tony, 30 чер 2008.

1. Tony

Tony Well-Known Member

Полетіла відеокарта, а точніше її память. Праграми, відео, інтернет - все нормально а вот якшо запускати 3Д приложения чи ігри весь екран в зелених кубиках в шахматному порядку. Відяха Гігабайт 8600 ГТ
    Хто може порадити де це можна відремонтувати.
    Був на Алексі і Стеку. Сказали шо вони такого зробити неможуть

2. Gamal

Gamal Well-Known Member

Відповідь: Ремонт відеокарти

вул.Панча 5 Сервіс ТДБ.

3. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

Звідкіля ви переконані, що це проблема памяті відеокарти (доречі, називайте вірно її повну назву)? Причин може бути маса: проблеми сумісності материнки та її чіпсету, стара версія біоса, проблеми подачі живлення, перегрів чіпу та компонентів відеокарти, невірні налаштування тайменгів відяхи у біосі, застаріла або глючна DirectX, глюки самих ігор з підтримкою 3D, поганий контакт у роз’ємах тощо... Отож, потрібно все діагностувати, але проблеми вирішуються полюбе. Успіхів.

4. Tony

Tony Well-Known Member

Я читав в неті про аналогічні проьлеми - писали шо то один з чіпів памяті вмер... А память РАМ

5. nastinka

nastinka відсутня

загалом так як я займаюсь компутерним залізом, можу сказати, що ремонту це не підлягає, по такій причині, що відеокарту продають вам повністю зібраною, та спаяною, і окремі деталі до відеокарти не продаються, так зо у вас по суті є тільки два виходи з цієї ситуації:
    1) здати відеокарту по гарантії, там де ви її купляли(сподіваюсь ви не купляли цілий комп*ютер в ельдорадо чи ще десь, а там народ джуе сильно дурять)
    2) купити собі нову :)
    не ображайтесь :) але іших способі нема до того ж таке не ремонтується :)

• Подобається Подобається x 1
  6. Leopolis

Рекомендації рекомендаціями, але безпідставною антирекламою не слід займатись. Раз справа по "залізу", то прохання по темі.

7. Tony

Tony Well-Known Member

Сьогодні замовив, завтра купую таку ж! Гарантійний лист на весь комп десь загубив :sad: як не парадоксально і не дибільно але і таке буває :sad:((((

А про ельдорадо це не реклама це ПРАВДА. Я там на щастя некупую нічого

8. Leopolis

Це для того, щоб двічі вступити на г... ? Дивна річ, невже немає інших відео-карт з подібними характеристиками. А гарантійку можна поновити у покупця, як правило факт купівлі обладнання зберігається в базі даних, головне памятати дату. "А про ельдорадо... це ПРАВДА" - наголошую, не засмічуйте гілки ЛФ непотрібом, що не стосується теми обговорення.

• Подобається Подобається x 2
  9. Tony

Tony Well-Known Member

Ні не то саме. То була Гігабайт. А тепер хочу АСУС... надіюсь не наступлю на одне і те ж г.

10. nastinka

nastinka відсутня

Я також віддаю перевагу Азусу :)
    мені тут до речі зауваження поставили за антирекламу :)
    правда в очі коле чи шо? :)
    просто я коли дивлюсь на прайс стеку по оптових цінах і на то шо продають - земля і небо :)
    за 700доларів збирається просто суперовий системний блок :) який в наш час буде актуальний приблизно 2 роки!

• Подобається Подобається x 2
  11. Tony

Tony Well-Known Member

Всім дякую за хелп. Вже все вирішив - все поміняли по гарантії (яку я доречі був загубив). Я навіть сам здивувався шо все було спокійно і швидко - помінняли відяху, зробили нову гарантію. Виявляється ше є порядні люди.

фірма ТхСтудіо

12. Kustik

Kustik Member

Ха, всё так просто и типа логики не надо... А без видео-карты этой к телеку просто напрямую подключить реально? Тем более есть такая тема: если это простая видео-карта для типа энд юсера для пк домашнего типа пользования могло произойти следущее – между прослойками оборвался луч типа полупроводимости тока, ну и прочее...
    :ninja:

13. JASTRUB

JASTRUB Member

Короче на радіобазарі думаю можна купити чіп памяті якшо поритися або купити відяху таку саму в якої наприклад згоріло шось інше, а память нормальна. А дальше шукай людину яка ремонтує вску фігню і перепаяють.

а де твій аватар? :)