Доброго дня! Ноутбук Asus a7m, потрібна заміна матриці (пішли вертикальні полоси по екарну товщиною 1 піксель). Підкажіть сервіс, інші можливі рішення проблеми. Буду вдячний за будь яку інформацію!
Якщо впевнені у потрібності саме заміни то спробуйте знайти аналог на ebay, ще можливий варіанти що там або якийсь шлейф відійшов, або матриця не винна. Зрештою якщо ноут на гарантії то всі питання знімаються зразу, якщо ж ні то за умови відповідного радіусу кривизни рук можете спробувати розібрати - продути - протерти - зібрати за інструкціями з мережі, гірше навряд чи буде
А не простіше зайти на сайт асуса, знайти там сервісні центри Львова і віднести їм той ноут. Нафік придумувати колесо?
тел. 2989500 Там вам скажуть куди звернутися. майстерня знаходиться на проспекті Чорновола (недалеко)... біля Арсену....
підкажіть може хто має хорошого майстра по ноутбуках Asus ? приїхала додому а мій ноут не працює, взагалі не запускаєтся, вже і батерею витягали і на пряму підключали порох почистили ну ні як не запускаєтся. в майстерню не можу здати тому що мала факти заміни запчастин з нових на старі тому можливо в когось є провірена людину? (можливо з виїздом до мене булоб ідеально) дуже дуже потрібен до четверга!
Из всего перечисленного выше, могу сказать что это еще может и быть видеокарта, особенно такое случается когда видеокарта просто с пассивным охлаждением...
Дуже була задоволена сервісом по вул. Козланюка, 17. Ніяких претензій щодо обслуговування і якістю роботи немає. Неодноразово туди звертаюсь і друзям раджу із впевненістю. "Смарт сервіс" фірма... Дуже приємні хлопці!