Підскажіть будь-ласка!!!. Я відірвав дроти від датчика холла на авто Golf 2 1985р. потім їх припаяв але тепер не можу запустити двигун мітки всі виставив у ВМТ. Питання втому чи міг я його спалити. провіряючи його вольтметр показує що все нормально, (комутатор теж працює).
А "на іскру" перевіряли ? Викрутіть свічку, надійно притісніть її до "маси" (краще примотайте дротиною, щоби був контакт), надягнять "центральний" провід трамблера від котушки на ковпачок свічки і крутаніть стартер. Іскра є ? Повторіть експеримент, тільки замість свічки зробіть якийсь розрядничок з відстанню 7 міліметрів (має пробивати при атмосферному тиску). Наприклад, зафіксуйте горизонтально викрутку над радіатором або чимось іще - так, щоби від стрижня до маси було 7 мм. Перевіряли вольтметром правильно ? http://www.autoprospect.ru/volkswagen/golf2-jetta/12-13-2-5-proverka-datchika-kholla.html
Такого типу питання краще задавати на спеціалізованому форумі VW, який, між-іншим, є партнером Львівського форуму... Думаю, що спеціалісти спеціалізованого форуму не тільки підкажуть що і куди паяти, але й порядять до якого дяді (якщо не на сервіс) звернутися, щоби полагодити поломку...
Добре коли є ГАРАНТІЯ або СТРАХУВАННЯ ВІД ПОЛОМОК, яка включає ремонт автомобіля після закінчення дії або відсутності гарантії автовиробника. Гарантія поширюється навіть на найдорожчі агрегати — на двигун автомобіля і трансмісію. Але звичайно ж спочатку Каско та + гарантія, як на мене дуже добра пропозиція