Ремонт авто

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Pavhom, 14 жов 2009.

1. Pavhom

Pavhom New Member

Підскажіть будь-ласка!!!. Я відірвав дроти від датчика холла на авто Golf 2 1985р. потім їх припаяв але тепер не можу запустити двигун мітки всі виставив у ВМТ. Питання втому чи міг я його спалити. провіряючи його вольтметр показує що все нормально, (комутатор теж працює).:dntknw:

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А "на іскру" перевіряли ?
    Викрутіть свічку, надійно притісніть її до "маси" (краще примотайте дротиною, щоби був контакт), надягнять "центральний" провід трамблера від котушки на ковпачок свічки і крутаніть стартер.
    Іскра є ?

Повторіть експеримент, тільки замість свічки зробіть якийсь розрядничок з відстанню 7 міліметрів (має пробивати при атмосферному тиску).
    Наприклад, зафіксуйте горизонтально викрутку над радіатором або чимось іще - так, щоби від стрижня до маси було 7 мм.

Перевіряли вольтметром правильно ?
    http://www.autoprospect.ru/volkswagen/golf2-jetta/12-13-2-5-proverka-datchika-kholla.html

3. Kaff

Kaff Well-Known Member

Такого типу питання краще задавати на спеціалізованому форумі VW, який, між-іншим, є партнером Львівського форуму...
    Думаю, що спеціалісти спеціалізованого форуму не тільки підкажуть що і куди паяти, але й порядять до якого дяді (якщо не на сервіс) звернутися, щоби полагодити поломку...

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

А для чого ви то зробили?

6. Olenall

Olenall миється в бані

Добре коли є ГАРАНТІЯ або СТРАХУВАННЯ ВІД ПОЛОМОК, яка включає ремонт автомобіля після закінчення дії або відсутності гарантії автовиробника. Гарантія поширюється навіть на найдорожчі агрегати — на двигун автомобіля і трансмісію. Але звичайно ж спочатку Каско та + гарантія, як на мене дуже добра пропозиція

а де твій аватар? :)