Реклами і ТВ

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Скорпіоля, 14 чер 2010.

1. Скорпіоля

Скорпіоля Троянда без шипів

Думаю, що ця тема підходить для цієї гілки.

Обговорення буде стосуватися реклами.:pardon:
    Ми всі дещо недолюблюємо надзвичайно довгі реклами, а особливо, якщо вони йдуть по колу.Але.. все-таки у кожного з нас, думаю, є своя улюблена. Медіа просто не може бути без креативу! Тому я пропоную розповісти про "свою" улюблену рекламу.
    Почну з себе - мені , наприклад, подобається реклама шоколадки від Рошен.. особливо музика.:blush: Це, так би мовити певна родзинка.

2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А є такі реклами, що й не зрозумієш, що саме вони рекламують.

• Подобається Подобається x 2
  3. Скорпіоля

Скорпіоля Троянда без шипів

і то правда!!! Але має бути і щось цікаве... Щось,що вразило, розсмішило абощо. Погодьтеся, що саме зараз рекламні агенції намагаються спрогнозувати певний бажаний результат орієнтуючись на потенційних споживачів, тобто нас.
    Невже немає для вас хоч якогось цікавого моменту, що певним чином зацікавив вас?

4. Honda

Honda Well-Known Member

А мені подобалась реклама "Снікерс", де є дві білочки, одна з яких втрачає свідомість від великої кількості горішків! :haha:)

• Подобається Подобається x 2
  5. мені подобаються цукерки від FerreroRocher а також їх реклама :) навіть ходила на їхній сайт, щоб подивитись :crazy:

а ось реклама самоуків певної школи розсмішила (не знаю, чи можна тут розмістити ролик, тому тільки процитую):

"Mayday! we are sinking!" - "Рятуйте! ми тонемо!"
    "What are you thinking about?" - "Про що ви думаєте?"

6. Honda

Honda Well-Known Member

Зараз прикольна, позитивна реклама від ЕмендЕмс! Де Червоний і Жовтий на човні катають Зелену! А фраза заздрості:"Червне до зеленого не пасує!" мене просто вбила наповал:)))

7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

а де твій аватар? :)