Реєстрація до справжньої 20 партії!

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем -Erebus-, 18 січ 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Я думаю можна почати поволеньки реєструватися! Якщо буде достатня кількість гравців, то хотілось би провести гру в 2 клана. А якщо не буде...
    ...зрештою подивимось! :)

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

З суботи я буду в змозі грати :)

3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

я буду :good:

4. hunter

hunter мандрівник

5. -Erebus-

• Подобається Подобається x 1
  6. hunter

hunter мандрівник

7. Masini

Masini Well-Known Member

8. -Erebus-

Ріксі, приєднайся! :) Головне почати і гравці зберуться!

Причім я думаю вносити треба якийсь радікальні зміни, бо останні ігри показують, що все ж мафам дуже важко! Ролі: окрім комісара і лікаря ніяких міцних ролей (наприклад антикіла)

9. Masini

Masini Well-Known Member

Не хочу... Мой больной мозг не выдерживает такой активности как в прошлой партии

10. -Erebus-

Якщо гравців буде достатньо, то буде і активність! Я взагалі мрію назбирати 15-16 і зіграти двомя кланами!

11. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Мрії повинні здійснюватись;)Граю.Правда в мене зараз трохи напряг з часом,але думаю,що буду достатньо активна в темі і зможу нормально зіграти.

12. Masini

Masini Well-Known Member

О чем ты говоришь? В прошлой партии из 9-ти человек только 4 были более менее активными. Так причем здесь количество игроков? Какие 15-16? Пол недели идет запись а ты даже минимум не набрал. Но оптимизм хорошая штука, ага

Останнє редагування: 20 січ 2011
  13. -Erebus-

Аґа, то зараз через навчання в студентів певно, якраз сесія, та і народу вже трохи набридло грати за старимі правилами, треба щось нове, наприклад, як на Трівіумі: мінімум ролей + додатковий вдар, якщо вгадуєш рольовіка! Чи щось інше!

14. hunter

hunter мандрівник

а не простіше там грати?

---------- Додано в 15:56 ---------- Попередній допис був написаний в 15:55 ----------

треба активності! якщо гра де є 9 людей і 9 з них активні (ну хоча б 7), ото вже грою можна назвати!

• Подобається Подобається x 4
  15. -Erebus-

Там російською...

Я чекаю на пропозиції! Просто мені здається всім би хотілось чогось нового!

16. Masini

Masini Well-Known Member

Пере*би ты хоть все правила с ног на голову, от этого активности не прибавится, как ты не можешь этого понять. Люди просто не хотят/не могут играть и новаторство тут ни при чем. Если бы хотели/могли играть, то они бы активно обсуждали чего они хотят, а чего нет. А так только мы треплемся.

17. ovod

ovod Well-Known Member

мені, наприклад, хочеться нового, бо просто мафом стало грати нецікаво... мирні під кінець просто вскриються і зразу видно хто є хто... не тре давати мирним сильної переваги, але якщо це зробити тільки зміною ролей, то мафи просто перестріляють мирних, це теж не вихід... суть в тому щоб мафи за дня дні не закінчили гру і щоб мирним через два-три дня просто не лишилося перевішати не рольовиків, а добавити якоїсь інтриги до кінця...

як мінімум не розкривати ролі вбитих і добавити щось ще...
    до речі ті партії де добавляли щось нове(маньяк, адвокат) мені більше подобалися ніж ті які грали так як попередню партію....
    п.с. ну і активність гравців таки грає свою роль...

• Подобається Подобається x 2
  18. nastinka

nastinka відсутня

я граю :) блін чому я непросто не можу написати "я" треба 10 символів. ррр

19. hunter

hunter мандрівник

зараз сесія..... нікого нема, але чує моя ліва пятка шо сесія пройде і ми почнемо партію)))
    Еребусе, ти будеш ведучим чи як?

---------- Додано в 16:43 ---------- Попередній допис був написаний в 16:41 ----------

то треба розклади робити хороші!

---------- Додано в 16:44 ---------- Попередній допис був написаний в 16:43 ----------

в грі:
    1. нірванка
    2. мартіні
    3. іспанка
    4. настінка

20. -Erebus-

Я дуже хотів бути ведучим в партії з двомя кланами, але якщо гравців не буде, і не буде ще бажаючих на цю посаду, то звісно буду! :)
    Хантере, а ти шо не граєш?Я дуже хотів бути ведучим в партії з двомя кланами, але якщо гравців не буде достатньо, і не буде ще бажаючих на цю посаду, то звісно буду! :)

Хантере, а ти шо не граєш?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)