Реальна адреса Ю.В.Тимошенко

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем ДАД, 1 тра 2010.

1. ДАД

ДАД людина практична

Потрібна не інтернет, а реальна адреса Ю.В.Тимошенко для відправки листа.
    Заздалегідь вдячна.

2. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Мені здається, що найкраще - пошукати на її сайті - там можуть бути поштові адреси комітетів, чи як там їх - БЮТу.

Гугл: сайт тимошенко

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Коли в нас була "війна" з МОЗ,коли я розсилав тисячі листів в клініки,високопосадовцям,у відповідь була мовчанка. В тому числі і від "сердобольної" К.Чумаченко і від Юлії Тимошенко. Відповідь я отримав від О.Білозір(від її секретаря) з вказівкою на те,що лист складено неправильно. А до Ю.Тимошенко я писав декілька разів. Відписки...навіть відписки немає дотепер... Особисто я "лишився того ровЕра" - звертатись до "еліти". Толку...як з цапа надоїв...

• Подобається Подобається x 3
  4. ДАД

ДАД людина практична

можливо я це і даремно роблю
    але не до теперішнього ж прем"єра писати ...
    і крім того, я чула пару випадків, коли людям на другий же день після отриманого нею листа, у нашому безнадійному Львові, наприклад, зразу ж знайшли можливість (що з області абсолютної фантастики) і дали квартиру.
    "Попітка - не пітка", как говаривал таваристч Бєрія )

5. Romko

Блажен,хто вірує...:girl_angel:

• Подобається Подобається x 1
  6. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

:girl_wink:

7. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ви хочете квартиру отримати? Написавши листа? :nea: А Ви написали, що ви практична людина...

Якщо хочете спробувати щастя - починайте "знизу", від райадміністрації, через ВСІ суди - і "догори". На це, можливо, підуть роки. Якщо вам будуть незаконно відмовляти (а у нас незаконно відмовляють 99,999999% ), ось тоді звертайтеся на самий верх, з документами, зібраними з самого низу "піраміди". І паралельно в якийсь тіпа Страсбурзький суд. А якщо одразу напишете "дай мені" - то вам і відповідати не будуть. Крім того, всі документи мають бути юридично оформлені.

Та й подумайте самі - пишуть сотні тисяч людей... Листи "нагору" - вважаю безнадійними... Бо знаю багатьох людей, які писали.

Треба "знизу" щось міняти. А воно не міняється... Вже 20 років...

Останнє редагування: 1 тра 2010
  8. ДАД

ДАД людина практична

ой, та у мене і так довга історія
    вже 2 роки
    з кондиціонерами
    з мером, райадміністрацією, з купою паперів
    до мене райадміністрація по 2 листи на місяць пише
    вже цілу колекцію маю
    вже трафило :ireful1:

9. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

то не я :)
    .
    Я не пишу листів можновладцям. Максимум то деколи можу комусь допомогти грамотно скласти заяву чи скаргу

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ги!
    Так Йуля ж на квартирі жиє! Після того як з кабміну копнули... А господар квартири в податкову не платить за піднайом... Тому і шифруються :))). Пишіть краще Янеку... Той мусіт вчути фсіх ;)!

11. Romko

• Подобається Подобається x 2
  12. ДАД

ДАД людина практична

іздіваєтесь ?? ;)

13. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Нуу... У Юлькиних особистих справах ні Ющенко, ні СБУ, ні розвідка, ні Секретаріат Ющенка, ні Прокуратура, ні газети, ні опозиція ганджу не знайшли... А дуже...Дуже хотіли... А ви, виявляється, щось знаєте? То повідомте. Багатьом цікаво. Фотки будинків? А де фотки Юльчиної птахофабрики? Вірніше, її чоловіка? А де ресторан Женьки, відкритий за продані Карром його взуттєві крамниці в Лондоні? Чвертьправда - також неправда.

А новий "гарант"... Він писав в своїй рекламі "почую кожного". Це означає - слухатимуть кожного, через телефон, і т.д. Так що можна не писати, він і так все взнає. :)))

А краще буде, коли ми вийдемо і все скажемо. А ми вийдемо.

14. VasMT

Жартую... :)

Відки? о_О
    То що ВОНА показала... і розказала...
    http://president2010.info/ua/page/268
    Погодьтесь, щодня на роботу в кабмін з Днєпропетровська їздити дорогувато... А за піднайом вона сама у Шустера казала... :)))

15. ДАД

ДАД людина практична

ха
    так то ж реклама
    хто ж рекламу читає?? :)))

а про вийти ...
    та вже виходили ...
    і що?

16. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

То що там, чи мо', я не все роздивився в тотій декларації? Їхня родина (тобто вона+чоловік+дочка) мала за 2008 рік 3 мільйони гривень. Чоловік - бізнесмен. Не найкрутіший. Але 600 тисяч доларів на рік має. Це мало? 50 тисяч баксів у місяць. ЗАРОБЛЕНИХ. Бо за руку на крадіжці його ніхто не вловив. А бажаючих - дуже багато. Чи ви не згодні? Будинок в Дніпропетровську оформлений на матір чи тітку. І що? Вона не користується держдачею, нафаршированою під стелю "жучками", а орендує будинок. Ну і? :dntknw:

---------- Додано в 00:10 ---------- Попередній допис був написаний в 00:09 ----------

Ну то не виходьте. Чи силували? Чи зараз заставляють? Чи знаєте якісь інші варіанти? То розкажіть. Я скористаюся. Бо приймати участь в мітингах і майданах, стояти - мені важкувато - спина поболює. Якби якась нормальна бійка, то ще так-сяк... А стояти - важко. Та піду.

17. VasMT

Та ніц!!!
    Що Ви так сполошились? Я мав на меті нагадати, що Йуля не живе в своїй квартирі, тобто за пропискою, і більше нічого... А те, що Ви собі надумали, пробачте - плід Вашої уяви...

18. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Мені немає чого полошитись. Я зацікавився. Думав, може ви щось знаєте, чого я не чув. :)))

19. ДАД

ДАД людина практична

ціхо-ціхо, бо ше ся поб"єте ... :give_rose:

20. VasMT

Таж відки... Ось кримінальну справу по розкраданню бкджету 2009 судом завершать, о, тоді і взнаєм...

а де твій аватар? :)