Развод

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем pilio, 25 чер 2020.

1. pilio

pilio миється в бані

Нужна консультация относительно того где и с кем должен жить ребенок после развода родителей, насколько я понимаю вопрос крайне сложный и решить его мирными способами точно не получиться, нужно консультироваться со специалистами чтобы ничего не упустить, но вот где и с кем?

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Послє развода родітєлєй рєбьонок должєн жіть в дитячому будинку або в закритій школі-інтернаті.
    Без права відвідування дураками батьками.

• Тупо Тупо x 1
  3. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Мої також свого часу розлучилися...

4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Чого там,@Gyppsy. Развод - нормальна справа, якщо не можуть ужитися батьки. Хіба може дитина жити в зоні бойових дій? Коли цілими днями свари та образи? У мене теж донька розлучилася - і слава богу, що поки молода та зможе зробити і кар'єру, і життя налагодити. Я кілька років умовляла її потерпіти хоч до школи малого, а зараз бачу, що була не права.
    У вас є донька? Так от, коли б ваш зять "ізображав би з себе мужчину", а вона б на трьох работах вкалувала, і готовила-прибирала-подавала, організовувала відпустку, водила по кружкам-садкам дитину, а він жив би як йому подобається. От він так хоче жити: кожен день баклажка пивасику, робота не більш як до обіду, і то не кожного дня - і його не кантувати. І жінка повинна жити як ЙОМУ хочеться. А якщо щось з нього потребувати, то починається шантаж та залякування, тобто щоб без претензій до нього.Грошей в родину не дає. Це довго так можна жити? Без такого татка якось дешевше.
    От що би ви, як батько, порадили?

5. Silver bullet

Адвокати беруться за такі справи - з ким дитина. Якщо мати нормальна, то звичайно з нею. Бо батько не забезпечить того рівня уходу за дитиною Краще, звісно, коли він інколи бере дитину, не забуває її разом з мамою.
    Та допомагає матеріально.
    У нас вийшло так, що донька пішла з дитиною, її речами та горшком. Заробляла вона, і нічого в неї нема. Все залишилось у татка, і аліментів нема, бо "віддає борги". Йому ми давали на машину - машина залишилась йому.
    Але здоров'я дорожче.

6. Gyppsy

Я не маю нічого проти розлучення. Життя цікава штука.

Я говорю за долю дитини
    Твердження дуже спірне.
    Інколи рідна матір гірше мачухи.

Батьки, котрі розводяться, не мають морального права "ділити", з ким дитині жити.
    Хіба що один з батьків САМ відрікається від дитини.
    Фігня то фсьо...
    Практика каже, що в тотих соціальних комітетах і адвокатурах по визначенню моральності якраз і працюють особи, у котрих самих життя пішло наперекосяк або не склалося від самого початку.
    А про наші суди і суддів ми всі добре знаємо.

7. Silver bullet

Оце так. Тобто розводитися - великий гріх.
    Терпи, жінко, поки він не зжере твоє життя. Через деякий час, коли будеш не молода і не красива, він тебе вижене з дитиною, все одно. Ніколи не пожаліє тебе, коли будеш знесилена, ніколи не буде турбуватися, коли захворієш.

А з ким тоді дитині жити. Тобто, з ким сама дитина скаже чи як?
    А якщо вона мала і їй важко вибрати? Ну хай скаже, що з татком,який заробляє тільки собі на пиво. То хай мама дає їм гроші і відмовиться від дитини? Тоді в татка будуть гроші не тільки на пиво, а ще й на горілку.
    Ну таке скажете. Хай суд дивиться на всі обставини: хто де робить, скільки заробляє, як виглядає, що і як каже. Поговорять і з дитиною. Навіть це для сторонньої людини багато що скаже.
    Не буду сперечатися, що немає чокнутих матусь, чи алкоголічок - так це теж в суді побачать з першого погляду та розмови.

У нас з цим просто: як дитина проситься до татка - донька віддає, там живе прабабуся, вона малюка любить. Але тамочки дід часто бухий і дитина вже гне матюки. Татко більше як на день малюка не бере, та і слава богу. Як би донька сперечалася, не давала, то татко був би дуже привабливим.
    Та і вона багато робить та вчиться, їй іноді просто треба, щоб хтось трохи іноді попіклувався, бо ми півроку на дачі. А зараз, як тут тепло і ягоди - він у нас. Малий такий непростий, я б сказала.

8. Silver bullet

Я хочу ще сказати, що на моє глибоке переконання в таких сімейних катастрофах винуваті чоловіки, які не можуть вибрати жінку по собі.
    Жінка вона більш гнучка, вона терпітиме деякі негаразди, тим більше термінові, а якщо є дитина вона терпітиме дуже багато.
    Чоловік, який ні до чого не прагне, повинен і дівчину таку собі шукати.
    Яка не буде вчитися, будувати кар'єру, яка буде пити з ним пиво кожен вечір,дивитись серіали, дитину не буде водити по кружках, що коштують багато. А то з 10 класу (її) він біля неї. Кохає, так. Як вона уходить - зразу починається пісня як кохає. А в родині вона тягне воза, а він пливе по течії, та ще претензії має "я бачу тільки твою спину за компом". Так заробляй ти, був чоловіком!Він навіть купити квитка на поїзд не в змозі, а їхати відпочивати родиною їздить кожного року. В Турцію також. Ет!

Останнє редагування: 25 чер 2020
  9. Silver bullet

в житті як на довгій ниві - все буває....головне збрегти свою гідність.
    І рабом не стати, і не опуститися до війни та скандалів.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Gyppsy

У всьому, що відбувається між подружжям /і добре і погане/, в одинаковій мірі винуваті і чоловіки і жінки.
    Вся сімейна стратегія повинна будуватися на займеннику МИ.
    Вже там на всякі дрібнички і нюанси чоловік і дружина можуть мати своє бачення.

Але головним повинно бути МИ. Спочатку МИ - чоловік і дружина, потім МИ - чоловік, дружина, діти. Потім МИ - чоловік, дружина, діти, зяті/невістки і внуки.
    От це і називається РОДИНА

View: https://youtu.be/qqS9vvxx4NQ

11. Gyppsy

Розлучення не є гріхом.

12. Silver bullet

Повинна! Повинні оба в подружжі працювати на родину, а якщо один буде тягнути ковдру на себе, бо вродився егоїстом, то як би жінка не старалася, родина розпадеться.Альфонсів багато, але якщо вони ще й з жінки намагаються виховати рабиню і не мають звички допомагати хоч би з дитиною, то яке це МИ? З ним ніяка не житиме. Та і інші випадки, коли люди елементарно різні, і коли чоловік починає бачити далі своєї ерекції, чи жінка бачить, що поряд з нею егоїстична лінива непоступлива людина, вони стають чужими. Погано, коли є вже родилась дитина.

Останнє редагування: 25 чер 2020
  13. Gyppsy

А от і наочний приклад типової ситуації - жінка у всьому звинувачує чоловіка;
    І немає навіть натяку, що і вона може бути винною в негараздах.
    Як правило, у таких людей завжди всі винні, тільки не вони.

Бо одно діло слухати паню, котрій ніби погано пошліфували обличчя і котра в усьому ганить лікаря, а зовсім інша пара кальош послухати також і лікаря про цей випадок. Шо хіба нє? ;)

А от цікаво - як поживає зараз цей ніби егоїст, альфонс і егоїстична лінива непоступлива людина? Чи знайшов він розуміння в іншому місці?
    От би послухати начальника транспортного цеху, шо нє?

зі

зрешта, чому мовчить @medwedo berlogsoni ?
    Будь ласка, поділіться своєю думкою.

ззі

Доброго ранку

Сонячно і чисте небо :rock:

Останнє редагування: 26 чер 2020
  14. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

знаю міцну сім'ю... працюють добре, але майже все пропивають і скурюють ... разом...
    досить життєрадісні люди :pardon:
    5 (п'ятеро) дітей, виховує їх в основному держава, та ще бабуся,
    буває й таке :scratch_one-s_head:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Silver bullet

:))) зібрався на рибалку і зве колишню дружину з малим. Наводить мости як би мовити. І три дні вихідних попоїсти добре можна, бо вона ж припре сумки з їжею)) Малому то звісно радість. Але ж я життя прожила,@Gyppsy. Це не заміжжя (.
    Жалко дитину, що все життя тільки прощатиме...Життя пройде, і не побачить вона нічого, крім важкої праці - чи побачить те, на що сама заробить на своїх трьох работах. Через кілька років я матиму на руках хвору дитину та її малого.
    Образи вбивають здоров'я скоріш, ніж туберкульоз, тому від такого заміжжя треба тікати якнайдалі.
    Я про це багато думаю, тому тут так розкриваюсь - може ще яка нещасна почує.

16. Capitoshechka

Все одне гнув би. Роком раніше чи пізніше - це не дуже суттєво

17. Capitoshechka

Каже Сара Абрамові:
    – Вчора на базарі
    Мене шльондрою назвали
    Якісь п’яні харі…
    А Абрам їй: – В жизні всякі
    Случаї бувають
    .
    НУ чого ти туди ходиш,
    Де всі тебе знають?

18. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

можливо, іноді проблеми мають не психологічну, а хімічну природу...
    за моїми спостереженнями... 99% жінок не розбираються у їжі...
    (чоловіки не розбираються на 99,99% , але ж контролюють їжу у сім'ях жінки...)
    бувають жінки-трудоголіки... це зовсім не означає, що вона готує корисно для здоров'я :dntknw:
    а від нестачі усяких там дофаміну-серотоніну бувають серйозні психологічні проблеми...
    таке у магазині не продається, тільки на дачі )

19. Capitoshechka

20. Gyppsy

Всьо, от відтепер нє вєрю! (с)
    Якщо теща закидує зятю "попоїсти добре можна, бо вона ж припре сумки з їжею))", значить теща кривить душею. І я підозрюю, що теща там запхала свої поради і свій "досвід" у сімейне життя доньки і зятя.
    Тільки без образ, бо я не дуже панькаюся в подібних випадках.
    Але у мене є стаж 34 роки сімейного життя. Всяке було, але дружина з усмішкою стільки ж років говорить - та він /тобто я/ бавиться. Тобто я весь час бавлюся. І я вибавив /МИ вибавили разом з дружиною/ те, що ми зараз маємо :rock:

Так от, ніколи тещам, котрим пощастило мати в зятях рибака, не можна ставити в укір зятю якусь їжу. Бо рибаку ніколи не розходиться в їжі. Бо рибак вміє запарити кашу, забацати мастирку і приготувати прикормку на карася. А це покручє всякіх сумок з тьощіними блінами.
    Також рибак вміє запекти рибу на вогні, зварити юшку і приготувати фаршировану щуку.
    А це вам не хурум-бурум і не зупу зварити.
    Але вже тут хай скажуть інші. Я промовчу /бо я дуже скромний :blush:/

@Silver bullet, а от мені зі сторони чомусь виглядає, що ви доклали свої зусилля і свій досвід в таку долю своєї доньки.
    @Silver bullet, а ваша мама також допомагала вам в сімейному житті?

А навіщо вам для діалогу така сама "нещасна" як ви? Щоб поплакатися і розказати, які хлопи /мужики/ зволочі? Щоб потім також зіпсути життя ще й внучці?

То може краще вислухайте думку хлопів, і попробуєте розібратися в цьому театрі, котрий називається ЖИТТЯ?
    А заодно і хлопи подивляться на це все трішки збоку;)

зі
    @Silver bullet, кажу ще раз - у мене передостанній левел. І якщо ви не готові чути те, що я вам скажу - то краще зараз пошліть мене нахер.

Бо гірше від абстрактної тещі може бути тільки теща, з котрою живеш в одній хаті або на відстані кількох десятків кілометрів.

Зрешта, це сами стосується і свекрух і свекрів ;)

Останнє редагування: 26 чер 2020
а де твій аватар? :)