Цікаво, як ви ставитесь до расизму і расистів? Я негативно, бо ми в першу чергу - ЛЮДИ, а потім вже чорні, білі, жовті... А от недавно на одному форумі побачила таких расистів, які вважають, шо на інші раси ми(білі) маємо дивитися в зоопарку, і по вулиці інші раси мають ходити з намордниками, на ланцюгах і т.п. Я намагалась їх переконати в безглуздості расизму, але нічого не вийшло...
Відповідь: Расизм Тема була - Мусульманський підхід:жінка - худоба Мої аргументи: Для мене заміжжя з іноземцем нормально, я не планую нічо такого, але я не расистка. Звичайно, багато з них б'ють жінок, але не всі. Наприклад, нігери, шо живуть в Америці цілком нормальні і цивілізовані. А в моєї однокласниці сестра працює в Арабських Еміратах і працювала в Єгипті, так от з нею нічо поганого не сталось, недавно приїжджала додому, купу подарунків привезла. Все з нею нормально, вже поїхала назад в Емірати. Не все то правда про арабів і тих всіх... А взагалі змішування з іншими расами це нормально... я взагалі не думаю, шо біла раса якась краща за інші раси... Насамперед, ми всі - люди, а потім вже чорні, білі, жовті і т.д. я не кажу, шо вийду за негра чи араба, просто білі нічим не кращі за інші раси! назва форуму - патріот України, а не нацист, такшо не треба критикувати інші раси, думаєте мало білих дибілів? це форум патріотів, а патріот любить свою країну, але поважає і інші нації, а тим більше раси якісь відсотки понаписували, скільки вже людей вийшли заміж або одружилися з представниками інших рас і поки шо ніхто не помер !!! ви шо якісь расисти? !!! як ви можете так відноситись до інших рас. не здивуюсь якшо ви хочете повернути часи рабовласництва. теж мені, біла раса! якшо білі то вже кращі? мені соромно за білу расу, бо в ній найбільше расистів! фу, я вже не можу то читати. біла раса... а не може негр любити Україну? або татарин? чи єврей? ми всі в першу чергу ЛЮДИ! шо вам так важко це зрозуміти?
Відповідь: Расизм Нє,я звичайно не расист. Але.коли бачу негра(тьфу,чорношкірого) з нашою дівчиною,то шляченьки трафляють. Ледве стримуюсь. ЗІ.А колись не стримувався...
Відповідь: Расизм coolzak, може ти щось не зрозумів, але я навпаки не расистка, а нігер то нормальне слово, я не вважаю, шо ним я когось образила, чи ти маєш на увазі шось інше? а шо тут поганого?
Відповідь: Расизм О tempora, o mores! Додано через 1 хвилину За строком давності... Та й свідків нема... Не докажете!
Відповідь: Расизм Як антирасистка ти повинна забути це слово і ніколи його не вимовляти .навіть під страшними муками.Всіх тих кого ти назвала цим словом треба називати тільки афроамериканець або афроукраїнець або мій чорний брат.А на рахунок цивілізованих чорних в Америці то крута заявка тим більше що ти напевно так близько з ними не спілкувалась.Чи тебе мучить совість бо твої предки мали чорних рабів або ти вважаєш що всі білі винні що чорні так погано живуть.-а що ти думаєш щодо циганів ?
Відповідь: Расизм coolzak, чому то я маю забути то слово? нормальне слово...я ж не стараюсь образити ним негрів... цивілізовані негри в Америці є, я визнаю, шо багато з них живуть у так званих "чорних кварталах", і то досить бідно, але є також і успішні негри, які чогось досягли. А предки мої рабів не мали, між іншим, вони були дуже розумними. А якшо й хтось мав, то я за то відповідати не маю, я живу своїм життям і відповідаю тільки за свої вчинки. А цигани крадуть дітей))гг)) жартую)) багато з них крадуть... але загалом цигани нормальні люди. Є серед них цивілізовані, нормальні люди. Додано через 1 хвилину я знаю, шо в Америці заборонено вживати це слово, але я повторюю, я не хочу нікого ним образити
Відповідь: Расизм Думаю, в Україні ще все дуже консервативне. Людям треба по світі їздити більше. Для мого малого не має значення, хто якої раси, як і для мене. А мій чоловік досі називає чорних "чиколядками". І ніяке говорення чи пояснення не помагає. :no:
Відповідь: Расизм з точки зору політкоректності ти расистка бо не пишеш що всі вони нормальні.тобто робиш сегрегацію на добрих і поганих циганів а маєш любити всіх а як крадуть то це національна традиція у них а традиції інших народів треба поважати
Відповідь: Расизм чиколядками ше нормально. мені навпаки подобається. наприклад, chocolate drop П.С. мову я добре знаю(на свій вік) Додано через 2 хвилини coolzak, я пишу загалом, тобто як народ, а злодійство то не є нац. традиція, то просто вимушені дії, спричинені умовами їхнього життя!
Відповідь: Расизм я абсолютно не расистка, бо не вважаю, що хтось вищий, хтось нищий - то повня дурня але. ми різні. різні в багатьох значеннях цього слова