Расизм по-українськи

Тема у розділі 'Львівська газета', створена користувачем gazeta, 1 січ 1970.

1. gazeta

gazeta Well-Known Member

Убивство чорношкірого чоловіка, яке сталося минулого тижня в Києві, пройшло майже непомітним в українських мас-медіа, проте не залишилося незауваженим для міжнародної спільноти. Повний текст

2. sem41

sem41 Well-Known Member

Відповідь: Расизм по-українськи

Спекуляції на темах расизму,семітизму, ect вже чесно кажучи набридли. Коли вбивають звичайного українця, це не викликає такого резонансу,а жаль. Завжди в таких випадках навожу приклад: Аварія на шахті (або авіакатастрофа, автокатастрофа і т. п.) -траур..сім*ям допомога,можливо менша ніж сподівались, але вона є. І альтернатива- людина загинула -нещасний випадок,чи просто здоров*я підвело- разова допомога і до побачення (виключення депутати,міністри і т. д.). Виходить якщо вже йти з життя, то великою компанією (або бути чорношкірим),тоді держава звертає увагу,так? Але це ж не правда, і для кожної окремо взятої родини,загибель ОДНІЄЇ особи трагедія.Печально,але це факт.

• Подобається Подобається x 4
  3. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

відколи це "проблема расизму в Україні набуває дуже серйозного характеру" ???
    якась дурня, чесне слово

4. coolzak

coolzak Well-Known Member

19-річний конголезець приїхав в Україну в червні минулого року в пошуках міжнародного захисту-це з тексту в газеті
    Всіх біженців треба закривати в табори для біженців і там тримати до прояснення справи і потім додому якщо справа липа або в таборі поки в Конго не покращає і тоді назад все рівно.Якщо не буде негрів в Україні то расистам не буде кого вбивати.Зловживання статусом біженця в світі просто шалені

• Подобається Подобається x 2
  5. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

я однозначно проти расизму та ксенофобії і головно проти шовінізму. раніше я одностайно стояв на позиції захисників чорношкірих, яких спочатку вивезли з країни де жили їхні батьки, потім кинули в рабство, паралельно винищували їх як тільки могли (ну чим не історія України?). але останнім часом чую про побільшання випадків зворотнього расизму - коли чорношкірі знущаються і вбивають білих - це відвертає прихильність і співчуття від темношкірих. проте найгірше, те що роблять зло одні темношкірі, а вбивають і калічать інших випадкових, тих що попали під гарячу руку темношкірих.

6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Є велика різниця - цигани і євреї були в Україні з того часу що і українці - неґри і калмики ні.

• Подобається Подобається x 3
  7. coolzak

свій хлоп з категорії соціальних інженерів-спочатку негрів навезти а потім всіх вчити їх любити-я люблю їх у африці .

8. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Хтось тут бачив слово "концлагер"?!

9. coolzak

Шановний -непроханих гостей нікому не треба.А розкажуть що зле то і добре-наступні не припруться.В Україні нема передумов для організації міграції сюди хтозна кого-колоній не було а робсила рідна при нормальних умовах зза кордону сама повернеться

• Подобається Подобається x 1
  10. coolzak

Обамі так світить стати президентом як мені премєром Канади де я зараз живу

11. mavka

mavka Well-Known Member

угу... і арабів ще на Україну побільше....

Чур тобі, пек!... :)

Ви, Стіве, про винятки. А є ще правило...
    Було в центрі Клівленда Slavic village . Воно ще є, зрештою... проживали там здебільшого українці, угорці, поляки й чехи 100 років. Чудові будиночки, церкви, культурні центри, доріжки й клумбочки. Були. Закономірно, народ відійшов на периферію, - чорні заселилися... Руїна, а не кватал. за 25 років... і ось американці самі в радіопрограмі кажуть "ми не расисти, ви не подумайте... але ось статистичні дані народонаселення. ось мільйонні дотації, які влило місто, щоб виправити ситуацію, а результат нульовий . "

• Подобається Подобається x 1
  12. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

що ви маєте на увазі?

а де твій аватар? :)