Пишемо найкраще на ваш погляд місце/курорт де краще за все взимку катати на сноуборді + відгуки та ціни!
Сьогодні мене на Кайзервальді пробували поставити на борд. Тепер от сиджу і гадаю, зможу я завтра дойти до машини шоб поїхати в травмпункт, чи викликати собі підмогу Потягнув сухожилля на правій стопі View: https://www.youtube.com/watch?v=0zpbsOxRpaU&feature=youtu.be
Якщо Ви не написали конкретно країну , то приїзжайте в Альберту або Бритійську Колумбію. З Лондону за £299+тах (бувають розпродажі) ви зможете долетіти до Калґарі +готель і lift ticket на гору все включено на 4 дні. З Калґарі 45 хвилин вас довозять до Бенф де є кілька резортів. Дістанете море задоволення.
Та ні снігу для катання досить. Купа лижників було, не кажучи вже про саночників від 3 років до 40 може того шо дехто в мене там в друзях?
Народ, а де можна поїздити на санках, або навіть просто на дупі ? Пригадую десь читав шо вроді в Славську є така гірка, де катаються на підручних засобах...
Я памятаю таку.Це коли я ще в школі вчився на початку 80х ми їздили в Славськ і там їздили на товстій цереті. Це був мій єдиний раз в Карпатах.Потім мені вже там побувати не довелося.
Ну логічно, що якщо лижників нема, то і бугель не треба ставити. ) На цераті, як правило, два кілометри не їдуть. )
Так цікаво коли розповідають про сноуборд, сама давно мрію навчитися кататися. Було б все просто якби я не боялась. Ну просто дуже боюся. Ось вирішила зробити перший крок із багатьох, а саме пошукати спорядження. Ще почала шукати як мені захиститися від пошкоджень при катанні, навіть на дошці стояти не вмію нормально. Почитала дещо про екіпіровку, все просто - головне шлем. ....можливо для мене-незграби його буде мало. Що порадите добрі люди? ...може мені потрібен хороший інструктор який навчить
Перед тим як будете купляти сноуборд і спорядження , то спочатку (якщо таке можливе) зарентуйте його на горах де Ви будете пробувати. Якщо Ви ніколи не стояли на борді/лижах , то спочатку треба спробувати чи це "ВАШЕ".Бо відчуття теоретично одне , а на практиці може бути зовсім інше. Починайте пробувати з маленької/дитячої гірки , де Ви будете чутися комфортно.Якщо це "ВАШЕ" то Ви це відчуєте.А ні , ну то ні. Стратете гроші тільки на позичений інвентар , що є набагато менше ніж Ви би його купили , потім не вживали і накінець продали за 30% вартості. На YouTube є достатньо відео для початківців , правда більшість на англійській мові.Попробуйте подивитися перед пробою і запамятати. Вже пізніше коли Вам це сподобається можете взяти інструктора. Не старайтеся шукати вищих/стрімкіших гір.Краще на дитячих вчитися робити все технічно правильно .А впевненість і відвага прийдуть. Успіху Вам.
Дякую за попередження.Я лінки не відкриваю. Крім того в мене Imac він сє так легко не дає щоб йому зробили phishing.