Я нараз1 у Польщ1. Знайшов комп клуб.... По тем1... У б1льшост1 вод11в авто э рад1оприймач1 у авто. Як у далекоб1йник1в. Вони виходять у еф1р 1 таким чином сп1лкуються: де короки, де м1л1ц1я сто1ть, та 1нш1 автомоб1льн1 питання. Так от, чи э таке на Укра1н1, зокрема у Львов1 ? Досить корисна р1ч.
Відповідь: Радейко для автомоб1л1ст1в А ще у всіх далекобійників. Часто вони на скло ставлять таблички зі своїми іменами, щоб розрізняти з ким говориш. Класно би було купити приймач і казати щось типу "фура, посунься, я ззаду справа".
Відповідь: Радейко для автомоб1л1ст1в Ги, на рах мiлiцiї колись у радiо "незалежнiсть" був такий прикол шоновнi водiї не розсiюйте свою пильнiсть там - то i там- стоять даїшники. Зараз знаю багато саме фур мають тi радейка, ними дiйсно добре користуватися на дорозi, в разi потреби можна покликати на допомогу. Але ж знову ж таки на Українi таке часто гаситься iз-за дубових радiочастот + до того це все ще у процесi розвитку, як i все iнше. Я не дальньбiщик,але маю тоже таке радейко, (правда то є в мому дебiльнику вмонтоване) Беру в походи, ну тобро коли їде колона з наших машин,а то деколи до 10-12 штук, хто де вiдстав, де гайцi, де якi закамарки на дорозi i тд-одним словом рулезна штука. Думаю на Українi з таким розвитком дебiльникiв тоже скоро до того додумаються.
Відповідь: Радейко для автомоб1л1ст1в В фурах є рації особливо в тих що заграницю їздять, спілкуються на 15 каналі, дуже допомагає по трасі:y:
Відповідь: Радейко для автомоб1л1ст1в У таксистів там цілі апарати. У польський водів тільки антена і рація. Візуально так виглядає. Сидять на 19 хвилі. Я просто думав придбати батькам такий дарунок до авто. Але чи буде він корисний ? Чи буде ще хтось в ефірі ? Де його можна придбати ? І на кінець, чи є якісь особливі умови його використання, поляки поговорили , що у нас користування радіочастотам підлягає оплаті ?
Відповідь: Радейко для автомоб1л1ст1в ем...в мого тата таке є...а в принципі зараз ніц не знаю що сказати..попитаюся в тата - напишу.))