Рада приняла языковой закон

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем duncan, 3 лип 2012.

1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

Парламент Украины во вторник одобрил в целом законопроект, существенно расширяющий сферу применения русского языка в стране.

Документ поддержали 248 парламентариев при необходимом минимуме в 226 голосов.

http://korrespondent.net/ukraine/politics/1367131-rada-prinyala-yazykovoj-zakon

2. Inga

Inga Дуже важлива персона

не верю в наивность оппозиции

3. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

На палю!!!!! Всіх 450!!!

4. duncan

5. рівнянин

Це ляпас кожному українцю.
    А цих ще й привселюдно зґвалнувати...Зробити те, що вони роблять з Україною. Падлюки. Але ця бандитська ніч закінчиться в Україні.
    http://www.youtube.com/watch?v=IcoSQybX_JQ&feature=related

6. duncan

:scratch_one-s_head: Нафіга тролю баян?

Ніколи не цікавився законодавчим забезпеченням мов нацменшин в Україні.

Оскільки вирішила ПР прийняти закон, стало страшенно цікаво, а що взагалі у нас коїться в мовному питанні, в його правовій складовій.

Трохи пошукав і знайшов ось це: З А К О Н УКРАЇНСЬКОЇ РАДЯНСЬКОЇ СОЦІАЛІСТИЧНОЇ РЕСПУБЛІКИ «Про мови в Українській РСР».

Так, цей радянській закон досі діє.

І я б не сказав, що там якась мова не захищена, хоча от російській дещо забагато прав надано.

До речі, чим не подобається радянський закон розробникам нового закону я так і не зрозумів, з тої пояснювальної записки до проекту.

Тобто, про що взагалі питання?

Законодавчо все врегульовано, ну змінити трохи терміни у тому законі і все буде добре. А ще, покласти витрати пов’язані із мовним питанням на місцеві бюджети.

От кажуть, що тим новим законом гнобиться українська мова, а от білять без закону вона не гнобиться!

Або, кажуть, що мови нацменшин не захищені і без того, що вчора прийняли у ВР «Нам нє жить», це вже якась хвороба, коли люди не здатні знайти той радянській закон і його прочитати.

Як завжди маємо дуже вдалий «тролінг» біомаси, перед самими виборами.

При чому тролять нас цим баяном як ПР так і ті, хто «опозиція», бо щось я ніколи не чув від них, що є старий закон згідно якого права української мови не такі вже й захищені, хоча все одно вона декларується державною і обов’язковою для вивчення та використання у діловодстві, та у всіх галузях суспільного життя.

А поки люди б’ються, За десять хвилин до закриття засідання ВР ухвалила скандальний закон про пільги афганцям і чорнобильцям.

http://larry-bc.livejournal.com/232470.html

7. рівнянин

Мені це нагадує Попандопуло: " Бери все! Я себе еще нарисую.."

8. Фараон

Фараон Well-Known Member

Да уймитесь.Приедут Ваши сваты с Донецка.Выпьете пиво ,погуляет по ночному городу и будете жить дальше тихо и мирно,поругивая власть в тихушку.

9. рівнянин

А чого їм їхати? Вони від мене метрів за 100 мешкають...:pardon: І в мене тільки сваха з Донбасу...Сват наш, рідненький, западенський...

10. Фараон

Фараон Well-Known Member

Тем более!На лето внучок поедет до бабы в Донецк и адью украинская мова.
    Представляю,как Вы от злости будете локоточки кусать.

11. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

ось і відповідь на питання - навіщо той закон, що вони намагаються зробити.
    але ж два місяці цей заруський орк розповідав, що українська мова тут ні до чого.

вони всі по життю - павлікі морозови.

п.с. вмикнув орт, відгадайте яка головна новина? ))))
    ведуча, на ктшалт наших форумних орків, аж з білизни вискакує )))

12. Фараон

Фараон Well-Known Member

НУ Вы даете.Если за два месяца ребенок забудет украинскую мову,то грош цена тому деду,который не смог привить любовь до украинского языка!!!

13. рівнянин

Маю надію, що яничара з нього не вийде...Не судіть по собі.

14. White Snake

справа не в двух місяцах, а в меті цього закону та ваших "треба, треба руську", ось це ви яскраво і продемонстрували.

авжеж вам треба, бо ви не взмозі вивчити українську, самі кмітливі з чалдонів - "я вас прекрасно пАнимаю".

15. Inga

Ну, здравствуй, троль [​IMG]

16. Фараон

Фараон Well-Known Member

Вери гуд!!!Тогда Вы можете быть спокойны в отношении украинского языка в радиусе 300 км от Ровного!!!

17. White Snake

тільки здогадались?
    ось ще приклад

18. Inga

да понятно, Змей
    я о другом - троль, ради бла-бла-бла, лезет грязными ногами в совершенно запретную зону - в семью
    жаль что нельзя пару минут помодераторствовать )))) - легко бы забанила, как минимум, на месяц.

19. White Snake

бо ви спілкуєтесь як людина, а троль як [STRIKE]гімно[/STRIKE], вибачте, як якась смердюча субстанція, але в жодному разі як людина, тому так і виходить.

[CENZ]адміністрації мабудь подобається, нічого не поробишь.[/CENZ]

20. Inga

не соглашусь ... )))))

а де твій аватар? :)