Вассерман за Януковича и призывает всех [YOUTUBE] http://www.youtube.com/watch?v=B7FRAoF7ohs [/YOUTUBE] Одессит и интеллектуал Анатолий Вассерман призывает голосовать за Януковича
онотолє -- сіоніст? оскільки онотолє -- юдей (він сам сказав), то слова "наша історія" говоре про якісь претензії... [STRIKE]висєр[/STRIKE] відео робило атв?
100%. онотолє -- не українець, живе і парцює в росії. відповідно тре послухати онотолє і зробити навпаки...
Глас вопиющего в оранжевой пустыне... Дорогой kapkap! Благодарю Вас за смелость и оперативность размещения в столь экзотичном месте столь животрепещущего материала! Единственная проблема состоит в том, что подавляющее большинство островных надсмотрщиков и читателей ни одесситами, ни интеллектуалами, увы, не являются - стало быть Ваш (и Вассермана) месседж ушёл в пустоту... Мало того: из свидомых дыр и колодцев Вы можете ожидать всевозможных выбросов) - от плевков до быстрого опорожнения, так что не удивляйтесь и будьте мужественны, отстаивая свою позицию! Судим по себе? Уже и АТВ виновато в позиции одесских интеллектуалов... Кстати, отметьте ещё и внешнюю несуразность г-на Вассермана - это по-нашему, свидомо!:rolleyes:
даруйте, інтелектуал і ерудит -- це досить різні речі... інтелектуал -- людина з добре розвиненим інтелектом, а ерудит -- просто багато читає книжок. так от онотолє -- просто багато читав книжок.
ерудит -- просто багато читає книжок... Пане пупере! Не вимушуйте мене змінювати свою думку відносно Вашої адекватности (поміж львів"ян та вуйок) і щодо Вашої гостинности... Ерудит, до речі - то Борис Бурда - от хто дійсно багато книжок прочитав і дещо навіть запам"ятав! А Васерман - то саме "володар власного мозку"(с) рівня десь так (щоб Вам зрозуміти) Бернарда Шоу чи Жан-Жака Руссо як мінімум... Одначе, передбачаю чергові антисемітські вислови з Вашого боку (на знак вуйківської солідарности), тому зазначу лишень, що іудеї/євреї, на щастя, ніколи і ні у кого не матимуть докору в тому, що "окупували" чиюсь бАтьківщину, чи то "отєчество"! Їм всюди добре!)
я якось переживу зміну вашої думки, мабуть, завдячуючи тривалому проживанню по-між львів’ян та "вуйок"... гостинність ви сюди яким боком приплели? борис бурда, до речі, не тільки ерудит, а й інтелектуал, на відміну від онотолє. інтелектуал розуміє різницю між демонстрацією свого розуму і проституцією, хоча [STRIKE]мегаімпотенту[/STRIKE] антисексуалу онотолє зрозуміти, що таке проституція, буде мабуть важко... ви не передбачайте, а спершу хоч придумайте сказані мною старі антисемітські вислови... :rolleyes: хоча, вам, мабуть, і не тре нічого шукати і придумувати, достатньо сказати, що всі галичани -- це "вуйоки" та антисеміти....
достатньо сказати, що всі галичани -- це "вуйоки" та антисеміти... Ви ж, як я пригадую, "погрожували" якимось-там домашнім тортом на "форумівку"? Ще й Леді-Опіум дуже переймалася:rolleyes:... Ну, не всі, вистачило "приємного знайомства" зі Стефком та його кольоритним небіжем... Хоча, як кажуть, тут, як би, міжнародний хворум)...
Сподіваюсь, читаючи Вас, відвідувачі не подумають, що всі одесити отакі нетерплячі до всього, що виходить за межі їх розуміння.
все правильно, але яким боком це стосується вашого захоплення антисексуалом онотолє? пс. та й не тільки вашого, а ще пп. мокбо і лани ніколани:
бути "терпілами" я одеситам дійсно не зичу, особливу, у рік Тигра! Тут розуміння не до чого: а от бути "терпілами" я одеситам дійсно не зичу, особливу, у рік Тигра!:rolleyes: Фатить терпіти оту злочинну владу!!!
О всех одесситах конечно не подумают, но образ неприятного, мерзковато улыбающегося, желчно-ядовитого тролля у отдельно взятого волка-одиночки уже не отмыть.
А и не надо. Я воспринимаю иначе - в конце-концов, всегда можно проигнорировать... В юности, когда смотрела "Что? Где? Когда?" , все было понятно. Но тогда искусство было искусством, спорт - спортом, наука - наукой, политика- политикой. Сейчас все настолько смешалось...