ПЗ для контролю працівників

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем VladimirBrunko, 10 кві 2015.

1. Здравствуйте, в общем есть пара вопросов.
    Во первых интересует кто сталкивался с этим? Какую программу ставить? Вообще кто-то пользовался этим или дело просто шляпа?
    Пока обратил внимание на Стахановец (вроде как по характеристикам лучше других) и Staffcop. Остальные не рассматриваю пока.
    Так вот что лучше? Обзоров и сравнений я не нашел, на стафкопе есть, но там такое, лучше будет от пользователей узнать мнение, чем от разработчика, верно?
    Во вторых как быть с законом? Дело в том что программа контролирует и записывает все полностью, разговоры звонков, почту, соц сети, что кто делал в программах и так далее. Общался со знакомым он говорит в принципе проблем быть с законом не должно ибо все рабочее время пренадлежит руководителю, но лучше всего обновить торговый договор, где указать что в целях контроля за сотрудниками на ваше рабочее место будет внедрено конкретное по.
    Я надеюсь понятно объяснил, в общем как быть? Хочется и рыбку съесть и в суд за стул не сесть.

2. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Не розумію, до чого тут торговый договор, можливо очепятка на трудовий. Пишете в СБУ запит, отримуєте письмове роз'яснення, що інформація з корпоративних засобів може використовуватись після отримання згоди сторін , та з створенням умов для захисту цієї інформації, плюс забезпечення прав сторін згідно закону про захист персональних даних. Переоформляєте угоди з працівниками, там повідомляєте що буде контроль у всіх щілинах )))), що випадкові персональні дані будуть захищені і форева...
    В корпораціях досить поширена практика.
    З тими програмками не працював, тому не поділюсь ) На попередній роботі в мережу встановлювався р_адмін і ще якась примочка на окремому сервері з лінуксом. Цікава тема, але я в ній орієнтуюсь поверхнево, як колишній користувач

3. prius

prius Well-Known Member

А нащо воно вам

4. yurazua

yurazua дачник

пiдтримую "анащовоновам" )
    може бiльше спiлкуватися з колективом, долучати до планування,
    а незгоднi самi пiдуть

5. Спасибо, приобрели пока тестовые лицензии на месяц, если понравится возьму, пока нашел такую интересную функцию в программе, где сотрудник сам может её включать, ну и сказал пока своим, что тот который будет её постоянно включать на рабочем месте - получит премию. Вот и с труд договором теперь замарачиваться не нужно)

• Подобається Подобається x 2
  6. Picasso

А патаму шта )))) Почнемо із запитання, чи маєте багатий досвід з керування великим колективом? Як довго вдавалося керувати в ручному режимі і які наслідки того?
    Нужно, нужно. Не расслабляйтесь ;)

7. yurazua

yurazua дачник

а шо, ви вже готовi заплатити такому консультанту? )

менi здаеться, що тех. засобами спостерiгати краще за критично важливими процессами в потоцi, a не за людьми

остаточне рiшення приймае керiвництво, iм за це й платять

коли я не можу керувати, я не росту, от i все

8. Picasso

А хто і що вже продає?
    Отож бо, що здається. Думаю, що небагато помилюся, якщо скажу що зі 100 працівників лише 5 будуть здатні до самоорганізації і пошуку схем взаємовигідного співробітку. Частина буде пливти за течією, а добра половина буде жаліти себе, натирати потухші зірки на лобі, волинити і розказувати, яка кака начальство. Посперечаємось? ;)
    Це до чого? Розшифруйте
    Угу, лозунами добре перед виборами кидатись. Хоч результат буде

а де твій аватар? :)