Хто його знає. Як то кажуть преферансисти: "Знав би прикуп - жив би в Сочі" Поживемо - побачимо. Хоча ця ситуація, що склалася у ВР повинна рано чи пізно якось закінчитися. На мою думку, тут неправі обидві сторони протистояння, хтось більше, хтось менше.
Тут главное, чтобы москали не втурчались. А то потом не на кого валить будет. Или русские снайперы уже на дахах, Борис?
http://blogs.pravda.com.ua/authors/lutsenko/515d67fe39fb9/?fb_action_ids=4773597377338&fb_action_types=og.recommends&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%224773597377338%22%3A290302431100708%7D&action_type_map=%7B%224773597377338%22%3A%22og.recommends%22%7D&action_ref_map=%5B%5D
Тому то і кажу, що обидві сторони винуваті. Якби засідання проходили в сесійній залі, то опозиція принаймі могла би проконтролювати процес голосування. А так.... допікетувалися. Дійсно в даний час треба було приймати ряд законопроектів, хоча би ці самі поправки до бюджету, причому негайно. І пікетування перешкаджали цьому. А тепер ПР прикриваючись невідкладними законопроектами понаприймає що хоче і як хоче, причому безконтрольно. І розпуск ВР нічого доброго не принесе. Скільки сотень мільонів доларів бабла було потрачено на вибори. А при нових виборах опозиція хіба зможе фінансово конкурувати з ПР? Навряд чи. Ситуація виглядає патовою.
да нет зачем без парламента. стали работать нормально(без всяких блокировок) ну и пусть работают, принимают законы хоть по туалетам. главное - чтобы народу было хорошо. а оппозиция в пустой раде могут сдавать прымищення))) ---------- Додано в 15:55 ---------- Попередній допис був написаний в 15:52 ---------- І розпуск ВР нічого доброго не принесе. -------- что значит розпуск? а кто имеет возможность сейчас это сделать? большинство то у ПР
так а чем они будут резко реагировать? какая революция? апаарата нет, вомзожностей нет и не предвидится. она не зассала к чему такие обиды оппозиции? она не может!
от путч і закінчився... http://youtu.be/mN8khgUu9D8 Чомусь в мене склалось таке враження що цього разу регіонали опозицію "сдЄлалі"
В мене склалось враження шо він злегка тормоз...Командують ним всі кому не лінь, від Яценюка до Мартинюка з Шуфричем..
Душка! Красівчик! Ой який мужчинка! Галууубчик! Подаруйте йому саморобний гаптований ридикюльчик - Вас мабуть мама навчила рукоділлю?
Тій опозиції так хочеться революції як голодному... бігати. Таке враження, що там зібралося кілька сотень Ющенків. Таких же безініціативних і таких же ялових, які переживають щоб їх від корита не відірвали. А що буде в неділю? Прийде 2,5 киянина і подивляться на клоунів, які не знають чого хочуть. Як я не ненавиджу ПР і іншу мразь, я повинен віддати їм належне. Люди знають чого хочуть, знають як добиватися і мають силу волі для цього. І добються, які б не були їхні плани.