(обіцяв? виконую) уявімо картину, що я не львів’янин...... уявили?... ні?... я також ні.... тоді уявімо, що я львів’янин, який повернувся додому з ... києва? приїхав тихцем, щоб ніхто не здогадався, що хочу зробити те саме зі львовом, що й со сталіцай... як театр починається з вішалки, так і львів -- з вокзалу...... у даному випадку: залізничного.... є ще автовокзал і аеропорт, але про них -- за деякий час... (то бе кантінуед)
Відповідь: пуперові фотки львова... одразу (для контрасту) фото в самому центрі (ну, майже)... гротеск: смітники та паркан..... сказати, що засмучений таким виглядом -- не сказати нічого.... впізнавати місцину, де це сфотографовано -- не тре.... такого "добра" у львові достатньо.... тільки туристів такими місцями не водять......
Відповідь: пуперові фотки львова... Щоо? і оце все??а я тут вже настроїлась побачити багато фото то ж треба перед сном таке розчарування?
Відповідь: пуперові фотки львова... пупере гра з вогнем відкривати теми з назвою: "пуперові відвідини\фотки..." - заклюють
Відповідь: пуперові фотки львова... Дурня це все, як фотографії так і мета. Таких "краєвидів" вдосталь є у кожному місті та селищі, про це знають не лише мешканці, а і влада. Не головним є показати місто у призмі "не туристичності", сірості, занедбаності - це набагато легче, аніж своїми роботами навчити поважати і цінувати свою домівку, цікавими фотографіями виховувати шанобливе ставлення до довкілля та оточуючих. Бруд ніколи не породить чогось світлого, якщо не мати уяви, як виглядає позитив і як до нього йти. Одного разу, на одному з польських сайтів, найшов про Львів цілий розділ фото з назвою "Прання", де були відображені міські подвір'я зі шнурками, нижньою білизною тощо, а у нотатках автора: "моє кохане місто". - Мені надто шкода, що лишень так ви бачите Львів... було моєю відповіддю. А започаткованій темі не дивуюсь
Відповідь: пуперові фотки львова... Давно вже мрію про те, щоб всі фото Львова були винесені в окрему гілку.А то по всій темі розкидані.Зайшов туди - і ось воно, рідне !
Відповідь: пуперові фотки львова... Чому шкода? Це погляд імені бомжа.....для бомжа - то і є достопримєчатєльності.... :D :D :D
Відповідь: пуперові фотки львова... Щодо цього погоджуюсь, але не стосовно негативу... ТОму що та рубрика яка здається є в ЛГ "Місто яке ми втрачаємо" - містить саме негатив, але мета по-моєму виправдана. Бо його насправді не бачать коли потрібна та увага - не бачать як руйнуються пам"ятки архітектури, що за ".....унітази" НАБУДОВУЮТЬ в нашому історичному центрі і т.д. Отак не буде ніхто звертати уваги і завтра обличчя Львова стане новомодньо-жахливим.
Відповідь: пуперові фотки львова... Мені не подобаються фотографії.В них немає нічого. Таке повсюду можна побачити і не лише у Львові. Тут фото не як мистецтво.Я це до того,що у нас на форумі багато фотографій від форумчан,які несуть глибокий зміст і цілком можуть називатися мистецтвом. Інше діло,шо автор,який критикує Сихів і Київ,таким бачить Львів.
Відповідь: пуперові фотки львова... не було жодних сумнівів, що ти так напишеш.... ну, якщо не сподобалася преамбула, то на цьому крапку й поставимо.
Відповідь: пуперові фотки львова... А я за продовження! Чебуреків нема - то й вже плюс! А насправді, ви тут поспішаєте з висновками, а раптом пупер планував зробити репортаж такий, що - Woow!... Треба не критикою, а навпаки... Може натхнення творити красу збільшиться! Перша фота гарна)
Відповідь: пуперові фотки львова... так отож вона і ввела мене в оману.Я думала, що будуть фотки про місто , а не про місця перебування бомжів. Пупере, Ви не ображайтеся, а давайте фотки ще ...тільки не повторюйте київську підбірку.
Відповідь: пуперові фотки львова... Я знаю про що йдеться мова, читав, бачив. Дякую і Вам з розуміння. Доречі, щодо тієї "ново-модної" споруди, що на площі Міцкевича, багато є критичних статей і вірно, що так пишуть. Проект змінили фактично в останню мить, до того на затвердження було інше, яке повинно було гармонічно вписатись в історичну зону. Хотів було виставити ряд відповідних до розповіді фотографій, але пригадав, що тема "пуперові фотки львова...", і все написане тим більше офтоп.
Відповідь: пуперові фотки львова... амбула вулиця городоцька (знизу), бившая уліца імєні пєрвово мая: ЯК встиг, так і сфоткав.... НАЙГІРША дорога у львові, хоча і пролягає біля приміського вокзалу.... я от думаю: зараз вона найгірша, але по ній гасають водії, а що буде, ЯКЩО РАПТОМ її відремонтувати повністю (що зара і відбувається біля вокзалу)?...