Психоактивні аудіопрограми.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем парабеллум, 9 кві 2008.

1. парабеллум

парабеллум Active Member

Натрапив на одному із треккерів на збірку аудіопрограм які розробленні за технологією Hemi-Sync . Якщо коротко . То це вплив на центральну нервову систему за допомогою звуків яких ми не чуємо але вони розшифровуються мозком. Докладніше про цю технологію можна прочитати тут http://www.yugzone.ru/software/hemisync.htm
    Цю і подібну їй технології використовують в оздоровленні і духовному розвитку людини.Якщо вірити рекламі то ці аудіопрограми сприяють;(взято із описа однієї з програм)--
    1. улучшение кратковременной и долговременной памяти;
    2. улучшение способности концентрировать внимание;
    3. улучшение способности одновременно выполнять различные задачи;
    4. расширение диапазона звукового восприятия;
    5. избавление от гиперчувствительности к звукам;
    6. улучшение способности к изучению и пониманию иностранных языков;
    7. повышение уверенности в себе, снижение тревожности и избавление от беспричинных страхов;
    8. опыт управляемых сновидений;
    9. улучшение тонкой моторики и общей способности управлять своим телом (профессиональные музыканты, танцоры, боевые искусства, водители автотранспорта);
    10. повышение бодрости и энергичности днем и улучшение качества сна ночью;
    11. исчезновения звона в ушах;

Я прослухав одну із таких програм. Цікаві відчуття :8: . Про те систематично займатись подібним не ризикну поки не переконаюсь що це безпечно.
    Можливо хтось із форумчан з такими технологіями знайомий . Поділіться досвідом.

P.S Для модераторів . Я довго думав куди приліпити цю тему, в розділ філософія і релігія чи здоровя а може в тему про аудіокниги чи різне . Залишаю на Ваш розсуд.

• Подобається Подобається x 3
  2. консультант

консультант Дуже важлива персона

Відповідь: Психоактивні аудіопрограми.

Я не хочу ризикувати такими речами. Підсвідомість - досить тонкий рівень. Іноді геніальність та шізофренія мають однакові початки і час від часу зустрічаються із своєю сестрою - білочкою...:suicide:

• Подобається Подобається x 3
  3. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

Відповідь: Психоактивні аудіопрограми.

а я нині почала слухати аудіо семінар-тренінг В. Шлахтера "Абордаж"
    "кандидата психологических наук Вадима Шлахтера, тренера личностного роста и бизнес-тренера, эксперта по психическим сверхвозможностям человека" і т.д.

цікава фраза: ми всі зазомбовані. і ми ніколи не будемо вільними. ніколи. але ми можемо бути зазомбовані чужими програмами, вигідними для інших, а можемо бути зазомбовані власними програмами, які вигідні нам" (цитата не дослівна)

цікавий дядько, треба дослухати книжку :)

Додано через 56 секунд
    п.с. то трохи офтоп, але не знала де ще написати :)

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)