Що робити, коли людина, яка періодично проходить лікування в психіатра, живе серед повносправних і незаслужено поза очі обливає їх брудом.
Це якщо є від чого митися... Звичайно, всі розуміють, що людина хвора і намагаються не звертати уваги, але є різні ситуації. Мій друг пів року продавав квартиру. Через такого ідіота втратив не одного покупця, поки не набив йому морду. Після того хату продав за тиждень. Звідки чужа людина може знати, що він хворий, якщо веде себе досить достойно .
Якби ми жили в демократичній гамериці, такого б знайомого санітари давно б забрали в лікарню і напічкали пігулками ... мо навіть би забили до смерті, мотивуючи буйність хворого. А так ми в Україні, і тут потрібна заява родичів і рішення суду ...
Ця особа вже розглядалась в суді. Суд був навіть виніс постанову на психіатричне обстеження, після чого його було визнано неосудним в зв"язку їз захворюванням і рекомендовано лікування, яке не потребує пожиттєвого перебування в стаціонарі. Після того, як мій знайомий набив йому морду, родичі хворого подали в суд. На суді прийшлось ве заперечувати, спираючи на те, що потерпілий все вигадав і через свою хворобу робить наклеп. Все закінчилось на користь мого знайомого. А як інакше робити, може хтось підкаже щось мудріше ?
знову набити морду. цікава ситуація... наб"є морду хворий - як з гуся вода, наб"єш морду хворуму - суд.
а хіба не достатньо заяви від трьох людей, які знайомі з "майбутнім пацієнтом", щоб "пацієнта" забрала бригада швидкої?..
При спілкуванні з першого погляду цілком нормальна людина, але при довготривалій розмові помітний нахил до релігійного фанатизму. Яка заява ? Він же не буянить, а просто робить наклеп на тих, хто на його думку веде не такий спосіб життя, як потрібно. Послухавши його версію про якусь людину, можна подумати, що ця людина серйозний бандюган, злодій, наркоман, антихрист і багато іншого.