Шановный! Я не понял Вашего поста. Борщ какой-то: - медогляд; - лобове шкло; - чергы; - талон. Где связь?
Деякі добрі дяді міліціонери за додаткові 200 грн "зроблять" талон без медогляду. Нові правила в МРЕО: раніш приходив до банківських дівчат в МРЕО, вони приймали гроші і друкували усі квитанції. Моглм лише спитати - вам з ком"ютерною чи простою діагностикою. А тепер без точної назви установи, де плануєте проходити техогляд, не приймають гроші.
ніфіга......... часи не ті. ---------- Додано в 00:02 ---------- Попередній допис був написаний в 00:01 ---------- От я й шукаю звязі.....
Знайомий проходить ТО чесно. Поки тільки мед довідку отримав(з 2-го разу) і на сервісі ТО пройшов. Описує свої походження по "совку": Джерело ---------- Додано в 08:07 ---------- Попередній допис був написаний в 07:16 ---------- ги, навіть його фотку втулили
Тому що закордоном народ би горючою сумішшю спалив би приміщення мрев... і був би спокій. Бо ясно, що високі чиновники не проходять тої комісії і не бігають по кабінетах.
У мене є запитання. На моєму талоні ТО написано: наступне ТО 31 липня 2010 року. То є рекомендована дата, чи примусова?
Миху, Ви ж директор Нема зайвих пєньонзів на купити талон і не паритись? Бо якщо це принципово, то щось мені здається, що зараз не ті часи...
от з Греції приклад взяти... там чуть не то - а нас всі - :shutup: я в 2007р попав за ТО коло ~20у.о, минулого року ~65у.о. цього року чув що люди вже по 100-120у.о. платять за ТО... боюсь що буде наступного року! Знаєте як зробити довідку МО простіше? Навіть "рішали" без довідки цього року не роблять(наскільки я чув)! Вже за ТО починають домахуватись
питання не в грошах і не принциповості. просто відволікає багато часу єрундова справа. Це найбільше злить. ---------- Додано в 12:24 ---------- Попередній допис був написаний в 12:23 ---------- власне................... ---------- Додано в 12:26 ---------- Попередній допис був написаний в 12:24 ---------- тільки-но розмовляв з капітаном міліції. Казав, що домахуватись не повинні на 90 відсотків. Як все у нас... не знаєш точно..... і не взнаєш.... ---------- Додано в 12:29 ---------- Попередній допис був написаний в 12:26 ---------- То певно тре подякувати коресподентам газети Експрес, які хвалилися, що пройшли ТО горбатого запорожця, який немає навіть коліс і двигуна... Пожинаємо плоди незакінченої боротьби за спреведливість. ---------- Додано в 13:15 ---------- Попередній допис був написаний в 12:29 ---------- Знайшов таке: Вот що пишуть в Постанові КМУ №606 від 09.07.2008 р. Цитата: 18. Строк дії талона обмежується датою проведення наступного техогляду для відповідної категорії засобів, зазначеною в талоні. 20. Вилучення талона здійснюється в установленому МВС порядку в разі: використання талона, строк дії якого закінчився;
Блін, ну не дадуть людині побути чесним директором. Нє? умгу. Поміняти "рішал" чи "рішалів" ) Принаймі, моїм знайомим зробили "рішали" які вже роками постійно щось там рішали (звиняйте за тавтологію) Не знаю Може хтось і получив там по шапці за той випадок, але дуже до голови вони собі не брали. Як і останнє, типу, звільнення всіх під ряд. Я думаю що мед.довідки -це чиясь "мудра" голова в черговий раз бореться за оздоровлення нації і наповнення бюджетів лікарень. Нє?
Приехал, отдал тех паспорт с "начинкой", через два часа приехал и забрал. Всё. И в 1995 и в 2000 и ...