Як Ви вважаэте чи буде змінено прохідний бар'єр на майбутніх позачергових виборах до ВР. Спокуса надто велика. Підняти так до 10 (або ні це вже занадто до 9.5 і всі ці тигипко-яценюки нафіг з пляжа. Двопартійний дерибан-форефер...
Я думаю, шо тигіпко-яценюки не допустять збільшення бар"єру. Хоча, якщо буде "ширка" то вірогідність підняття дуже висока.
А якщо прохідний бар’єр все ж таки повисять, то вони можуть створити спільний блок, тоді відсотків 10 точно разом візьмуть, а може і 20. Хоча ще не відомо чи взагалі будуть дострокові вибори, можуть бути різні варіанти. І не всім вони будуть потрібні.
а перед минулими виборами хтось там здається хотів недоторканність зняти... обіцянками-цяцянками вже давно нікого не здивуєш
Їй розпуск парламенту не потрібен взагалі. Ій потрібна ширка, шоб отримати всю повноту влади. Якщо ні - вдовольниться тою химерною більшостю.
Маю надію, що до збільшення прохідного бар'єру, аби врешті не бачити комуняк та Литвина у Раді. Це програма мінімум! Потрібна "свіжа кров", і це прагнення люди виразили голосуючи за Яценюка, Тигіпка, Гриценка, Тягнибока.
Але Гриценко та Тягнибок навіть зараз не можуть пройти 3% бар’єр. А що буде, якщо цей бар’єр піднімуть. Тоді ще важче буде. Так що в збільшенні прохідного бар’єру е і свої плюси і свої мінуси.
Где из вышеперечисленных Вы видели "свежую кровь"? И кто им доверяет, если они сейчас,(кроме Тигипко) даже 3% преодолеть не в силах?
Шановний чи шанована. Я мав на увазі суспільний запит на нові ідеї, новий шлях розвитку. До того ж все ще тільки починається. Сьогодні не можуть, а завтра зможуть. Хто вчора міг подумати що Арсеній набере 7%? HTML: «Я думаю, якщо вибори ми здатні будемо виграти, то дійсно, я в цьому переконана, що ТІГІПКА потрібно запрошувати на посаду прем’єр-міністра, Арсенія ЯЦЕНЮКА - на ту посаду, яка буде для нього найприроднішою. Я не хочу говорити, це також дуже достойне може бути місце, і взагалі, команду треба один раз привести таку, за яку Україні не буде соромно, – не на коаліційній основі, не тоді, коли підкидають те, що можливо заважає - жити в бізнес-колах або жити в парламенті, - а перший раз привести високопрофесійну команду, яка здатна пред’явити через 5 років вам країну, і вам ця країна сподобається», - сказала Ю.ТИМОШЕНКО. Вона попросила молодь поставитися дуже серйозно до другого туру виборів Президента і запевнила, що до її команди увійдуть саме молоді перспективні політики, які не хочуть повернення країни до старої системи. При цьому Ю.ТИМОШЕНКО назвала імена С.ТІГІПКА, А.ЯЦЕНЮКА, Анатолія ГРИЦЕНКА.