Прохідний бар'єр на майбутніх позачергових...?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Synoptyk, 24 січ 2010.

?

Як зміниться прохідний бар'єр?

Голосування закрито 24 кві 2010.
  1. Залишиться без змін. Ми живем у демократичній країні з відповідальною владою.

50,0%
  2. Його зовсім скасують. Нехай європейці червоніють від сорому.

0 голосів
    0,0%
  3. Збільшиться.

37,5%
  4. Мені пофіг.Я давно вже працюю "контролером"... Плебс эавжди мені відстігне.

12,5%
  1. Synoptyk

Synoptyk Active Member

Як Ви вважаэте чи буде змінено прохідний бар'єр на майбутніх позачергових виборах до ВР. Спокуса надто велика. Підняти так до 10 (або ні це вже занадто до 9.5 :wacko: і всі ці тигипко-яценюки нафіг з пляжа.
    Двопартійний дерибан-форефер...

2. Tanka

Tanka Well-Known Member

Я думаю, шо тигіпко-яценюки не допустять збільшення бар"єру. Хоча, якщо буде "ширка" то вірогідність підняття дуже висока.

3. Arthur

Arthur Well-Known Member

А якщо прохідний бар’єр все ж таки повисять, то вони можуть створити спільний блок, тоді відсотків 10 точно разом візьмуть, а може і 20.

Хоча ще не відомо чи взагалі будуть дострокові вибори, можуть бути різні варіанти. І не всім вони будуть потрібні.

• Подобається Подобається x 1
  4. Tanka

Tanka Well-Known Member

Тимошенко чітко заявила, що , якщо стане президентом, то ніяких дострокових виборів не буде.

• Подобається Подобається x 2
  5. Leri

Leri Well-Known Member

а перед минулими виборами хтось там здається хотів недоторканність зняти...

обіцянками-цяцянками вже давно нікого не здивуєш

6. Arthur

Arthur Well-Known Member

Просто в неї є шанси сформувати коаліцію у ВР, в ПР – шансів менше.

• Подобається Подобається x 2
  7. Tanka

Tanka Well-Known Member

Їй розпуск парламенту не потрібен взагалі. Ій потрібна ширка, шоб отримати всю повноту влади. Якщо ні - вдовольниться тою химерною більшостю.

8. Danilo

Danilo Well-Known Member

Маю надію, що до збільшення прохідного бар'єру, аби врешті не бачити комуняк та Литвина у Раді. Це програма мінімум! Потрібна "свіжа кров", і це прагнення люди виразили голосуючи за Яценюка, Тигіпка,
    Гриценка, Тягнибока.

9. Arthur

Arthur Well-Known Member

Але Гриценко та Тягнибок навіть зараз не можуть пройти 3% бар’єр. А що буде, якщо цей бар’єр піднімуть. Тоді ще важче буде.
    Так що в збільшенні прохідного бар’єру е і свої плюси і свої мінуси.

10. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Где из вышеперечисленных Вы видели "свежую кровь"?
    И кто им доверяет, если они сейчас,(кроме Тигипко) даже 3% преодолеть не в силах?

11. Danilo

Danilo Well-Known Member

Шановний чи шанована. Я мав на увазі суспільний запит на нові ідеї, новий шлях розвитку. До того ж все ще тільки починається. Сьогодні не можуть, а завтра зможуть. Хто вчора міг подумати що Арсеній набере 7%?

HTML:
    «Я думаю, якщо вибори ми здатні будемо виграти, то дійсно, я в цьому переконана, що ТІГІПКА потрібно запрошувати на посаду прем’єр-міністра, Арсенія ЯЦЕНЮКА - на ту посаду, яка буде для нього найприроднішою. Я не хочу говорити, це також дуже достойне може бути місце, і взагалі, команду треба один раз привести таку, за яку Україні не буде соромно, – не на коаліційній основі, не тоді, коли підкидають те, що можливо заважає - жити в бізнес-колах або жити в парламенті, - а перший раз привести високопрофесійну команду, яка здатна пред’явити через 5 років вам країну, і вам ця країна сподобається», - сказала Ю.ТИМОШЕНКО. 
    Вона попросила молодь поставитися дуже серйозно до другого туру виборів Президента і запевнила, що до її команди увійдуть саме молоді перспективні політики, які не хочуть повернення країни до старої системи. При цьому Ю.ТИМОШЕНКО назвала імена С.ТІГІПКА, А.ЯЦЕНЮКА, Анатолія ГРИЦЕНКА.

а де твій аватар? :)