Маю до всіх форумлян прохання. Потрібно проголосувати.за "Софія Лісовська + Мар'яна Синейко" Не потрібно ні реєстрації, нічого, просто зайти на сторінку, клікунути на відповідних конкурсантів: http://itstep.lviv.ua/index.php/news/192-konkurs-qlviv-misto-kazka-misto-mriyaq [nofollow] Голосувати можна кожного дня. Наперед дуже всім вдячний. Мих.
Борони Боже. Це не моє, тому і жаби нема. Так, цікависть... О! Отепер питання відпали. Іду голосувати.
можливо якийсь приз. дякую. Цікава ситуація складається. Видно, навчився народ обходити правила гри. Конкурент ще сьогодні зранку мав 110 голосів, а тепер, о 18 год. має вже поза 500. При тому, що сума голосів всіх учасників до сьогоднішого ранку була менша за 500.
справа не в тому. Я теж можу наклацати плюсиків. Хотів, щоб було все згідно правил... та видно, так не виходить...
ну ви теж за допомогою форуму трохи обійшли правила.... хіба потім пофільтрують закордонні айпішки....але навряд.....або ж через вконтакти чи через однокласники набрали голосів.....тобто так як і ви по суті...... цей спосіб набору голосів і взагалі такого голосування сам по собі є неправильним.......
ну тисяча друзів у контактах і однокласниках теж непогано поможуть......це навіть без анонімайзерів.......