Провал політики мультикультурного суспільства

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Dzeko, 5 лют 2011.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ха-ха-ха, тримайте, любителі об'єднувати по 120 національностей:

Прем'єр-міністр Британії визнав політику мультикультурного суспільства провальною

А в нас "більш чітка національна ідентичность" виявляється навпаки, призводить до екстремізму! Вітаю вас, дорогі друзі, ми або більш розвинуті за Захід, або знову облажалися. Але така заява для України дуже доречна якраз зараз і сьогодні, коли нами править кацапо-жидо-молдаванське кодло.

• Подобається Подобається x 5
  2. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Підтримую в цілому думку, але оце, на мій погляд, дуже грубо
    .

• Подобається Подобається x 2
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви так вважаєте? А я шось думаю що недостатньо розкриває суть.

4. gvorn

gvorn Well-Known Member

Дві сторони однієї медалі: з одніє - повний лібералізм, який приводить до розчинення, з другої - шовінізмофашизм, який вивищує одних над іншими. А баланс десь посередині.
    Думаю, вони запізно взялися, але краще пізно, ніж ніколи.
    В Україні процеси інакші, тут не можна проводити пряму паралель

• Подобається Подобається x 5
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А чому інакші? В Британії живе 120 національностей, але британці зрозуміли що все-таки лише вони британці, в Німеччині живе 120 національностей, але німці зрозуміли що все-таки лише вони німці, а в Україні теж живе 120 національностей, але всілякі толерантні добряки і міністр освіти нам пояснюють що всі 120 національностей - українці! Я не підтримаю цього НІ КО ЛИ.

6. gvorn

gvorn Well-Known Member

В Британії, Німеччині, ще десь в Європі вони і раніше розуміли, що вони англійці, німці, французи, і тепер розуміють. Але в них проводилася політика толерантного ставлення до приїзджих, навіть якщо вони не хочуть асимільовуватися. В нас частина населення не розуміє, що вони є українці, а частина - цього навіть не хоче приймати. Тому і результат.

Крім того, це нації, які спираються на сотні років державності, навіть можна сказати величі. У нас же тільки йде процес становлення державної нації і йде він дуже тяжко, періодично загальмовуючись

• Подобається Подобається x 1
  7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

І до них теж проводиться політика толерантного ставлення.

8. gvorn

gvorn Well-Known Member

Ні, вони проводять політику. Принаймні на даний час. А яку, Ви мабуть бачите

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так от! Саме головне! Це все одно якби з арабами чи турками так дотолерувались в Європі, що вони почали б засідати в парламенті і перекроювати Європу на свій смак! Вони ж такі самі німці і французи як німці і французи!

10. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

ну наділюти злочинний олігархат ознаками національності не доречно , бо вони особливо прав власної національності не відстоюють ...

окрім того, серед інших національностей мені трапляли такі українські патріоти, що любий націоналіст буде нервово курити в кутку.... на правах ремварки

• Подобається Подобається x 3
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я про імпорт в Україну "русского мира", який також західні цінності відверто зневажає.

12. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

:good:
    Та було,було...і в нас,коли Стефко Бандера дав зрозуміти...що Україна,в-першу чергу для українців! І навіть не для галичан,тих хто русини(бойки,лемки,гуцули,поліщуки...),поляки...
    І знову Стефко перший і правильний був в цім питанні на Українській землі.А Маркель то аж через кіко років,після війни то зрозуміла:)))
    А англіки...йой-йой-йой....Англіки вже давно стали в Великобританії евреями,а все рівно...поговорити про якесь-там однорідне населення в державі не гнушаються.Тим паче нині,коли Всі про то трyбити почали.Хе-хе-хе...:preved:

P.S.
    А може нам поміняти назву держави на УКРАНІЯ,так як нас називають найчастіше в розмовній мові європейці зараз!Напевно від "укрів"? І усьо пойдьот само собою...
    А шо-о...коли та файно слідкувати в державі за тим Хто в Укранії є Хто!
    Жартую...Але шось робити та тре...Як мовили партійці завжди...контроль,контроль,контроль!

• Подобається Подобається x 2
  13. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Тут справа трохи стоїть іншим чином. В Австралії, наприклад, всі хто має австралійський паспорт рахуєтьсяч австралійцем. На практиці панує так звана політика багатокультурності. Тобто, суспільство складається з різних етнічних груп, які всіляко підтримуються урядом, в тому числі матеріально.
    Наприклад, в мене була пацієтка гречанка, яка розмовляла з сильним грецьким акцентом. Я запитав, коли вона приїхала. Вона сказала, що родилась в Австралії і побачивши моє здивування, сказала, що розмовляє в основному по грецьки бо перебуває повністю в грецькій спільноті.
    Ось проти цього виступив Д. Камерон. І я повнітю його підтримую. Приїхав в Великобританію, одержав громадянство, паспорт - будь британцем (французом, іспанцем, українцем в відповідних країнах). Заграло почуття патріотизму - кроком руш в свою країну! Друга справа як її нема чи окупована. Але в такому випадку не бери громадянства країни якщо ти не почуваєш її частиною.

• Подобається Подобається x 4
  14. Yurko NOTOCO

Шось в тім є,я вам повім!
    Хе-х...Але то вже давно Всім і відомо!
    Тіко грають варята деякі за дужо...особливо в Україні...і кричать Ро-о-одіна.Мало того,ще й партії подібні створюють.
    Але то ввірве-сі!:preved:

15. Bambook

Bambook Persona non grata

Хто-хто вони?
    Хтось знає таку національність - "британець"? Бо я знаю англійців, валлійців, шотландців, ірландців - як національності. А от британець має щонайменше три значення, але жодне з них не є описом національності: громадянин Об'єднаного Королівства Великобританії та Північної Ірландії, мешканець острова Великобританія або мешканець Британських островів...
    То про кого ви говорите?

16. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Так то так, але запитайте володаря британського паспорта, особливо закордоном хто він є. В першу чергу ви почуєте - I am British.

17. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Так вони ж підкреслюють своє громадянство, напевно.;)

18. Yurko NOTOCO

Отут я й подумав,хто так скаже! Напевно британський єврей,або еммігрант з британським підданством і паспортом!Шотландець так ніколи не повість!
    Та нехай!
    Нехай десь (але не в Україні) будуть і британці,американці,росіяни...Правда дивними виглядає понад 1 мілярд китайців Китаю!:)

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це принципово? Я відрізняю британця від індуса, а німця від турка.

20. Bambook

Bambook Persona non grata

Тобто це банальний расизм?
    Для мене, яко пошановувача шотландської культури і на 1/16 носія шотландської крові - це принципово. Я взагалі вважаю, що Обєднане Королівство - хоч цивілізована, але імперія досі, і колись бомба сповільненої дії таки вибухне.
    Щодо цього
    то це винятково труднощі перекладу. Тому що nationality - це "громадянство". А "національність" - це ethnicity.

а де твій аватар? :)