В суботу, 12.07.2014, коло п/п "Шегині" відбудеться акція, під час якої будемо вимагати прийняття "Закону про внесення змін до Митного кодексу України щодо встановлення строків транзитних перевезень для автомобільного транспорту" - 4341 від 03.03.2014. Цим законопроектом передбачений термін транзиту 30 днів, а не п'ять, як зараз, через що люди змушені кататися туди-назад через кордон кожні 5 днів. Законопроект вже зареєстрований у ВР, проте його заблокував один з комітетів. Всіх небайдужих просимо підтримати, також просимо максимального репосту. Початок близько 12.00. Збір у Львові на 11.00 коло Епіцентру, далі рухаємося колоною до кордону. Хто не зі Львова - підягуйтесь по дорозі або зразу на кордон. Для кращої координації просимо долучатися до нашої організаційної групи https://vk.com/tranzyt30
шось мені видається Львівщина перетворюється в ареал нєпуганных ідіотів,туть москалі колошматять хлопців-земляків з граду(24 Яворівська бригада), а тобі розмитнення в голові,Пуйло тобі розмитнить все в голові
клоун по перше до чого тут пуйло, паходу в тебе вже манія на те пуйло, ти що не що зразу все і всі пуйло, я так поняв по друге прочитай уважніше, до чого тут розмитнення, що ти ліпиш, в твоєму випадку краще помовчати, виглядаєш розумнішим по третє, ця акція планувалась не за один день, і не з сьоднішнього дня, мені теж дуже шкода що там таке відбувається, і шкода наших побратимів, які там зараз. але цей процес з сходом країни може затянутись на довго, а людям потрібно жити тепер, режим януковича зміним закони так що ми практично стали заручниками, і ми змушені постійно давати взяткі, які низнаю кому ідуть до кишені, я не один такий, нас не сотня таких, в нас тисячі таких як я громадян, в яких є проблема, і її потрібно рішати. а що ти придлагаєш? сидіти склавши руки, і ждати кращих часів?? є така приказка- під лежачий камінь вода не тече. розберисчя а тоді щось говори, не ляпай всяку єрунду без толку!
Я щось не розумію... Невже не вистачає 5 діб, щоб доїхати від одного ПП на кордоні України до іншого... І до чого тут вимушені "кататися туди-назад через кордон кожні 5 днів"... цеж транзит через країну. Чи не встигають на крадених авто номери "перебивати"?..
А чого саме ви добиваєтесь? Щоб люди Яворівщини, Мостиськ не розмитнювали свої автівки і не платили податків у державу, чи що? Розмитніть авто і вам взагалі не буде обовязку перетинати кордон. ---------- Додано в 17:49 ---------- Попередній допис був написаний в 17:39 ---------- Пояснюю. Якщо ви ввезли авто в Україну, то маєте пять днів, щоб його або вивезти з України, або розмитнити. Оскільки впадло платити розмитнення і впадло перетинати кожних 5 днів кордон, то чуваки вийдуть на мітинг, щоб домогтися 30 днів. Ясно, що хто живе коло кордону - вигода, а хто живе, приміром, в Києві? Спробуй що 5 днів перетинати кордон. Добре тим, прикордрнним олігархам, хто возить горвку і папіроси...
Та я так і зрозумів . Нехай доводять, що то є річковий транспорт та катаються 20 днів (Правда, щоб продавати тре стати ще власником салону катерів, но то таке.. )