Ну от і все. Є таке вислів: "Ніколи не кажи ніколи". В житті всяке буває. Можливо заглядатиму коли, може й слово яке ляпну, але то буде вкрай рідко, та й чи буде взагалі? Життя йде вперед. Я ітак вже застряг тут довший час. Знайшов тут і позитив і негатив, але найбільше шкода за тими, що були напочатку і тими, що вкінці. Мій відхід можливо навіть когось поверне на форум, бо так мені було сказано. Сявичу, бідоласі, не прийдеться вже обєднювати дописи за мною, хоча який у тому зміст? Безпоняття. ЛФ міняє своє лице і то є обєктивно, бо приходять інші люди. Всім привіт і доброго здоровя. Не скучайте! Перепрошую, кого образив чим. З повагою та любов"ю Мих.
Не журись, братишка! И это пройдёт. Даст Бог - свидимся. Успеха во всём. П.С. Мог бы, конечно, и до ЮБИЛЕЯ на данной версии ЛФ немного подождать: Реєстрація: 22.11.2006.
Я в шоці.Миху, і Ви йдете? Звичайно, у кожного є свої підстави , свої плани, рішення....Тільки Вас буде дуже не вистачати особисто мені.Бо обожнюю Ваші фото, гумор..просто одне слово і багато змісту..Шкода , жаль... Життя змінюється, може й Ви ще повернетесь сюди. Щасти Вам!
може то і прозвучить банально,але......Миху, не йдіть з ЛФ...дуже багатьом ТУТ Вас бракуватиме,направду!!!!!!може, трошки відпочиньте від нас,але не йдіть....
---ті,хто таке сказав є більш ближчі Вам ніж ми,ті,хто просить Вас залишитися? Миху,Ви не можете просто так здатися!!! .............................. .................... ..........
Миху...я в шоці... знаю точно, що будете часто заходити як "гість" і всетаки будете спостерігати за ЛФ..Ви ж точно без того не зможете... я за Вами дуже дуже сумуватиму....прочитайте всі ті дописи, плюньньте на все і повертайтеся...
Дописів: 20,479 то вже би пасувало до 25000 дотягнути, нє? А там, гляди, і дурні думки про прощання голову покинуть
"Вы в ответе за тех, кого приручили" Миху, то до вас. Не йдіть. І як же ми Аліас без старости заміж видавати будемо?
Сявичу, а Ви двічі на тиждень телефонуйте Миху, переповідайте певні форумські новини і пишіть нам, що відповів Мих.
Миху,а може то через то,що я до тотих тобі забагато перцю сипав(ну...образно)? То ти мене пробач і вертайсі... я навіть каву переперчую
ніколи не вміла просити, маю інший підхід до речей: створювати такі умови, щоб людині самій хотілось чинити так, як я хочу тож пропоную писати так, щоб Мих не витримав, щоб не дописувати на форум Миху, з найкращими побажаннями тут завжди будуть ті, хто радий бачити Ваші дописи
Пану Миху, Ви пішли, а збірна через це на ЧС непотрапила, бо дописів Ваших небуло. Хай би з тим футболом, за країну якось стрьомно...