Пропозицiя у Львовi !Пiдкажiть будьласка

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Olegzp, 24 чер 2015.

1. Olegzp

Olegzp New Member

Добрий вечiр.
    Підкажіть будь ласка, ще не разу не був у Львовi !Iдемо з дівчиною в липні в її улюблене місто!Я хочу їй зробити там пропозицію!Як місцеві жителі або люди знаючі хороші місця, де краще всього у Львовi,на вашу думку зробити дівчині пропозицію !Може місце де б ви(дiвчата) самi хотіли бути в такий момент!Буду дуже вдячний кожному хто порадить)

2. manur

manur Well-Known Member

Гм... Ну, напевно таки потрібно бути ДОБРЕ знайомим з вами обома, аби порадити щось відповідне. Знати ваші уподобання, характер тощо...

3. Olegzp

Olegzp New Member

Я не маю на увазі як організувати і оформити само пропозицію, а саме місце!відповідне такому красивому місту як Львiв)Дякую

4. manur

manur Well-Known Member

А я якраз те й мав на увазі))) Може Високий замок, може Шевченківський гай, може музей "Арсенал", може якась церква (наприклад, Вірменська, в дворику якої дуелі д"Артаньяна знімали з Боярським), може палац Потоцьких (який в тиж же мушкетерах виконував роль Версаля), може... може... може...

5. Olegzp

Olegzp New Member

Так це і є та відповідь яку я хотів почути) різні варіанти)Теперь у гугл з назвами місць, і вибирати)Дуже дякую)

6. prius

prius Well-Known Member

Нє ,то не добре ,ці місця можуть вам подобатись,але в дівчини не буде настрою або в той час ії буде щось турбувати,і всі ваші старання можуть зійти нанівець,Просто гуляйте Львовом,ранковим ,денним ,вечірнім,нічним,розповідайте їй про Львів,і коли інтуітивно відчуєтє що ви на одній хвилі ,дійте

7. prius

prius Well-Known Member

Зараз в бані розпродаш миттєво

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)