Шановне українське панство, так як адміністрація та модератори форуму не можуть, або не хочуть вичищати звідси кацапську та прокацапську наволоч, у мене є така пропозиція: ані яких розмов з цими звірятками. Відразу відправляти це лайно за рускім кораблем.
якого Ви морочите оте, що на Великдень фарбували? Всі розумні люди вже давно поставили цих уєб@анів в ігнор. І ФСЬО!
Прикольно как нацист майор пытается навязать обществу свою, единственно правильную точку зрения. И диктовать окружающим свои правила поведения. Опыт предыдущих поколений так ничему и не научил
Кацапское дерьмо, я сделал прекрасный анализ поведения кацалапого. Для тебя и для всех остальных. А ты повёл себя как предатель. Сестре двоюродной, небось, координаты ВСУ слил, а тут рассказывал всем какой ты патриот.
проблеми індіанців шерифа не бентежать. Ну якщо людям подобається - це їх проблеми. Ви ж не будете відмовляти якогось садомазахіста, якщо він сам себе лупцюватиме? Чи ви і йому моралі будете читати? Основні 2 уєб@ни в мене вже кілька років як в ігнорі, наприклад. І мені абсолютно пох, що вони пишуть. Я цього не бачу. Якщо людині не подобається той чи інший і вона при цьому продовжує спілкуватися з ним...ну нехай тоді спілкується, або лікується. Я таких не розумію, відверто кажучи. Йожикі плакалі, кололісь, но фсьо равно жралі кактус.
Шериф для того что бы быть логичным должен заигнорить всех кто не игнорит тех кого он игнорирует Но логика не самая сильная сторона шерифа
Через це мають всі перехворіти. Одні виліковується, інші примножують ряди хворих... а сатана править. Навіщо боротися з драконами, якщо вони всього лише вітряки. Нехай це буде головна біль модераторів, бо їм потім відповідати на страшному суді за свою ділянку відповідальності. Лише повернення до істини, до Господа, може принести спокій в душу, аби її ніхто не міг звернути зі шляху до вічного життя у небесному царстві божому, а то й ще на землі, очищеній від тих, хто провокує на гріх і тих, хто вибирає хибний шлях на муки вічні.
Врятувати інших від пагуби може тільки той, хто сам врятувався. Але, якщо ви не можете або не хочете себе врятувати, то це означає, що ваше ЕГО вимагає самозадовільнення за рахунок підбурення інших до падіння у прірву лжелюбові і ненависті. Грішним - грішне, праведним - праведне.
Мабуть, Ви маєте рацію. Тицяти патичком у купку кацапського лайна не призводить ні до чого, окрім сморіду цього лайна.
Кацап, пшёл отсюда к чёрту и вонючее дерьмо своё с собой забери. В рот своё дерьмо набираешь и больше не вякаешь.