Всім доброго дня! На ваш форум я попав чисто випадково. Глибоко теми не читав, але загалом напрямок зрозуміло. Маю пропозицію, яка стосується любителів активного спілкування, та котрим цікаво поспілкуватися з опонуючою стороною. Конкретно пропоную вам поспілкуватись на форумі, де переважно донецькі, та бувші донецькі, які стали вже киянами, а також росіяни, що живуть і в Києві і в Львові, та ін. наших містах. Люди вони грамотні і цікаві, спілкуються і про політику, і про економіку, і про кіно, і про будівництво. Але виключно на російській мові, дуже українофобні в усіх питаннях! Коротше, якщо хочете від душі "посратись", та хоч пару слів сказати за Неньку, то відгукуйтесь, дам контакти. Адже Схід і Захід разом?
Відповідь: Пропоную додати креативу знаю про що та що пишу! Тому і запропонував підтримати позицію України, української мови, української культури та всього українського! Хоча схоже, що ваша ментальність: "Як добре, що у сосіда корова здохла! Та "Моя хата скраю! Регочеш? Так і регочи далі в своїй львівській хаті скраю!
Відповідь: Пропоную додати креативу не прийдуть - ну і Аллах з ними. "панацея зла" - це ваше авторське словосполучення? По-суті, мені особисто негативу в реалі вистачає, на форумі хочеться з однодумцями поспілкуватися. час від часу посперечатися - не без того, щось нове і корисне почерпнути. А от щоб "сратися", доводити комусь, невідомо кому і для чого, що ти не верблюд...Даруйте...Хай думають, як хочуть. (моя думка, за цілий форум не розписуюся).
Відповідь: Пропоную додати креативу не вірно Ви реготання зрозуміли. Його слід розуміти в контексті українського прислів'я: "З голодним не наїшся, з дурним - не наговоришся!" про шо говорити з людьми які мають намір заперечувати очевидні речі, а натомість сипати образи на адресу опонента?!
Відповідь: Пропоную додати креативу давайте не будем негостинними. Давайте радо зустрінем всіх, хто бажає з нами спілкуватись, і запропонуєм нашу традиційну філіжанку кави, щоб зітрітись з дороги, перевести дух та витримати паузу....а далі і розмова налагодиться....