м.Чернівці Зегрюк Микола Миколайович 18 грудня 2009 р. близько опівночі вийшов з роботи (у районі кінотеатру “Чернівці"), планував упіймати таксі, однак, додому не прийшов. Микола Зегрюк 1988 року народження, середнього зросту, худорлявий, носить руду бороду. Був одягнений у чорні штани, куртка чорна, коротка, “дута”.сіро-синя шапка на голові Якщо ви володієте будь-якою інформацією, зателефонуйте, будь-ласка за тел.095/8345755, або 102 (м.Чернівці) Это группа вконтакте: http://vkontakte.ru/club13946846
Нема ніяких новин. Зникла молода людина і все тут. Я знаю батька цього Миколи- директор медичного ліцею, в якому я колись вчився. Родина в розпачі
[OFFTOP]недавно смотрела передачу,как молодой человек потерял память, и ничего о себе не помнит.Вот непонятно, почему его никто не ищет...[/OFFTOP]
Пропав хлопець Допоможіть,будь ласка, знайти хлопця. Цигіль Орест Богданович 21.08.1988 р.н., м. Львів Зріст – 186 см Худенький, волосся русяве, очі світло-коричневі (“котячі”) Розмір одягу – 50-52 Розмір ноги – 43 Особливі риси: 3 шрами на лівому зап’ясті руки, розміром 4,5-5 см; маленький шрам на правій руці між 3 і 4 пальцями від опіку. 19 листопада 2009 року вранці пішов з дому і не повернувся.