Новонароджена українська буржуазія у своїй революційній ідеології об’єдналася із селянством: бідним, забитим, затурканим, але історично дрібнобуржуазним, а отже, братнім за своєю суттю. Повний текст
Відповідь: Пролог, не епілог Я вот чо то не пойму етого дяденьку Ілько Лемко...уже вторую статейку крапает...практически на одну и туже тему.... и те поддержали...и эти...и вот те еще... и даже вон те дальние...а кто же тогда за Януковича голосовал?:confused: :confused: До лавр Карла Маркса...далековато еще конечно же Ілько Лемко.... пыжется...пыжется чел...а я думаю все напрасно...это только...нотоцомусам.... да жителям Южного полушария....бальзам на душу.... а так...хай пишет...раз Газета грошики платит....надо же челу как то выживать.... Допоможи ему Боже...:cool:
Відповідь: Пролог, не епілог Боже, як згадаю, які то були "добрі" гроші!:D По Миколаївській області особливо. Хіба що, якщо керуватися тодішньою їхньою прказкою - "Всьо вокруг колхозноє - всьо вокруг мойо!" :D Те населення, що на стільки зменшилося, зараз проживає в Сіетлі, Сакраменто, Чікаго і Тель - Авіві!:cool: