Можливо ви пам'ятаєте, як в березні цього року я згадував про проект нового житлового масиву, який планують будувати на півночі Львова, у Збоїщах. Тоді його відеопрезентація викликала жваве обговорення, а у голосувалці більшість респондентів висловилася за те, що така забудова місто аж ніяк на прикрасить. Днями мені вдалося скористатися машиною часу та завдяки ній прогулятися цим майже збудованим районом. Далі - ексклюзивні фото звідти. 1. Район активно будується, повсюди височіють підйомні крани. 2. Багатоповерхові житлові будинки дозволять мешканцям щодня милуватися чудовими краєвидами. 3. Споруджується також і сучасна комерційна нерухомість. 4. Довколишня територія облаштовується креативно та з душею. 5. Проектувальники не забули про пішохідну та велосипедну інфраструктуру. 6. А ось і вдячний роверист. 7. У цих красивих сучасних будинках скоро облаштують свої помешкання тисячі щасливих львівських родин. 8. 9. Пересування районом буде максимально зручним та швидким, завдяки широким прямим автомагістралям, які проходять вздовж житлового масиву. 10. Водії відчуватимуть себе тут вільно та комфортно. 11. Але і пішоходів теж не обділили - для них передбачено перехід із кнопкою виклику, натиснувши на яку, можна зупинити весь потік транспорту та перейти вулицю. 12. 13. Хіба ж це не красиво? 14. Між будинками можна гуляти припіднятими над землею терасами, не спускаючись донизу. 15. Так буде. 16. Звісно, погода зараз трохи похмура, але уявіть, як затишно тут буде влітку, коли на деревах зазеленіє листя та облаштують тротуар! 17. 18. Ось такий сучасний район тут утвориться вже невдовзі. Нажаль, моя машина часу мала обмежений діапазон дії, тому переміститися у час, коли цей чудовий район буде повністю добудовано, я не зміг. Але ж масштаб та перспективу видно і зараз, проавда? 19. 20. 21. Окрасою нового району та його домінантою має стати ось ця надсучасна будівля, що, безперечно, стане новою візитівкою міста. Зараз вона повним ходом будується. 22. Ось таке майбутнє. 23. І як вам? Хотіли би тут жити? View Poll: #1989321 P.S. Звісно, ніякої машини часу в мене немає і в майбутнє я не переміщався. Те, що ви бачите на фото - житловий район Лебяжий у столиці Білорусі Мінську. Але перспектива появи таких районів у Львові таки є, тому питання голосувалки для нас все одно актуальні. Оригінал публікації...