До Львова прийшло Різдво, аномально тепла погода і - сенсація! - випало трохи снігу. Прогуляємося? 1. Різдвяна погода цього року виглядає ось так. 2. На вул. Бойківській будують останній будинок мого улюбленого житлового комплексу. 3. От подобаються мені ці будиночки, нічого не можу з собою вдіяти. 4. Неподалік від них виросла ще одна новобудова. 5. З ось таким казусом над одним з вікон. Як тепер повісити перед вікном штори - питання. 6. Сходи біля гуртожитків Політеху переробили. 7. Нові сходинки та перила сяють іржею. 8. Нагорі росте ще одна новобудова, яка за проектом має бути 16 поверхів заввишки. 9. На Коперника розкопали свіжопокладений тротуар. Класика. 10. Біла Палацу мистецтв встановили нові стовпчики, які у поєднанні зі старими карканчиками утворили невеликий лабіринтик. 11. Лавочки на Галицькій отримали доповнення у вигляді спорсорських логотипів. 12. Та перетворилися на книжковий розвал. Спочатку це мене обурило, але, подумавши, вирішив, що це теж визнання. Хоча, якщо вони зібралися там торгувати постійно, то це вже трохи не комільфо. 13. Але годі писати про стовпчики та розриті тротуари - надворі ж Різдво! Містом гуляють десятки вертепів, один з яких - політичний. 14. Ляшко анфас. 15. Ляшко у профіль. 16. Атака тітушок. 17. Виступ трьох царів лідерів опозиції. 18. Ірод Янукович. 19. Беркутівець. Чи ВВшник? 20. Міколу Янавіча від справжнього просто не відрізнити. А може це і є справжній? 21. А хоча ні, таки не справжній. 22. 23. А довкола йде бадьора торгівля. Бачив коментарі, що народу в центрі забагато понаехали тут, що дух свята вбила комерція і подібне ниття. 24. Хоча як на мене, то коли ще торгувати та тусуватися, як не зараз? 25. На людей подивитися, себе показати. 26. 27. Біля Копальні кави як завжди продають - як думаєте що? - правильно, каву. 28. За кавою стоїть невелика черга. 29. 30. До речі, можна спробувати самому змайструвати ляльку-мотанку. 31. 32. 33. У натовпі було помічено баскетболістів місцевої команди у святкових костюмах. 34. Ще один вертеп. 35. Глядачі. 36. Трохи позаглядаємо у вікна. 37. Хтось впізнає, що за будівля на фото праворуч? 38. Останнім часом склалася традиція - жодна прогулянка не може обійтися без фото мого улюбленого трамваю Електрон. Не будемо її порушувати. Цього разу він зустрівся на площі Ринок під час прокрадання крізь натовпи гуляк. 39. Не перестаю милуватися ним. На мою скромну думку це найкраще, що було створено в моєму місті за роки незалежності. Чи я це вже казав? 40. Тільки от табло ніяк не переключать, бо їздить він зараз маршрутом 9, а написано, що 9А. Хоча сам трамвай в тому, звісно, не винен. 41. А ось і сніг! Кілька кілограмів цього дефіцитного товару спеціально до Різдва переслали літаком з Канади коштом тамтешньої української діаспори. 42. А це внутроішній дворик Ратуші, у якому от-от почнеться вистава театру Воскресіння. 43. 44. 45. 46. 47. 48. 49. 50. 51. 52. 53. 54. 55. В театрах мене чомусь завжди особливо притягує всяка сценічна машинерія та загадковість задимлених декорацій. 56. 57. Ось така прогулянка. 58. Дякую всім за увагу. Дивитися попередню прогулянку. Оригінал публікації...