Протягом найближчих декількох днів форум може пропадати на доволі тривалий час. Не лякатися, це профілактичні роботи. Можливо ми будемо переїжджати бо в теперішнього хостера нам стає тісно, форум дуже ресурсоємкий. Наразі для економії ресурсів відключено курилку.
Відповідь: Профілактика! А з переїздом ніяка інфа не втратиться? У мене деякі вірші прямо на форум писані і ніде не збережені. Тому важливо знати.
Відповідь: Профілактика! Martini викиньте ту географію і ігри в які ніхто не грає, як на мене ніхто проти не буде.
Відповідь: Профілактика! 1. Пропасти нічого не повинно. 2. Ігри якраз найменше потребують ресурсів, це ж флеш-файли, які Ви скачуєте і запускаєте на своєму комп"ютері, звернення до сервер йде тільки тоді, коли в таблицю записується результат.
Відповідь: Профілактика! КАРМА, КАРМА щоб при переїзді не пропала, боронь Боже!!! :eek: Бо тут 99% дописувачів від інфаркту заляже...
Відповідь: Профілактика! ахтунг! через об’яктивні обставини сталося так, що месаги після першої години ночі не збереглися.... гран пардон!...
Відповідь: Профілактика! ?????? ???? ??????? ?????? ?? ????????? ???? ... ой, чого це я Вау! Машина часу в дії - зайшов пообіді і знову ранок!
Відповідь: Профілактика! У мене теж те саме.Пише, що останный раз я тут була о 00.59 І карму забрало:D :D І чого це в правому верхньому кутку якась реклама лізе про лупу і нижню білизну?
Відповідь: Профілактика! а в мене скільки зникло! Я пів дня фотки закачувала щоб на форум вставити, тепер і їх немає.
Відповідь: Профілактика! Зникли дописи, залишені десь від 1 ночі до 1 дня... звиняйте за незручності, були певні техічні проблеми
Відповідь: Профілактика! Ви ж їх на фото-хост заливали... А сюди - тільки лінки на них. В чому катастрофа?
Відповідь: Профілактика! Ой, а я тільки відважився і виставив купу своїх фоток в тему про личка форумлянок і форумлянчиків... карму десятками пожинати розраховував... Всьо, більше не буду виставляв...
Відповідь: Профілактика! Людоньки, запокойтеся ! І раніш бували профілактики, переноси, завжди щось втрачалося (добре, якщо 3 доби). Невже було би краще, якби адміни заблокували сервер на кілька годин, аби зберегти ... все, що було написане до 6-ї години ночі, а не 1-ї ?