Я боюся... Я говорю... Я знаю... Я не знаю... Я вірю... Я не розумію... Я люблю... Я не люблю... Я сварюся... Я дивлюся... Життя- це... Любов - це... Якщо квіти, то... Якщо чай, то... Якщо музика, то... Якщо танцювати, то... Якщо виглядати, то... Якщо зима, то... Якщо літо, то... Якщо осінь, то... Якщо весна, то... Якщо стосунки, то... Якщо плакати, то... Якщо сміятися, то.... ---------- Додано в 16:23 ---------- Попередній допис був написаний в 16:23 ---------- Я боюся...самотності! Я говорю...багато! Я знаю...формулу вітаміну В12) Я не знаю...коли буде кінець світу! Я вірю...в справжнє кохання, в Бога! Я не розумію...чому люди роблять боляче один одному! Я люблю...батьків, Україну, її мову, теплий дощ, і все, що мене оточує! Я не люблю...брехні, жорстокості, лицемірних людей. Я сварюся...коли мене не розуміють! Я дивлюся...в майбутнє! Життя- це...мить, неповторна і захоплююча! Любов - це...коли твоє серце відчуває інше, незалежно від того чи вони поруч, чи далеко... Якщо квіти, то...білі ромашки) Якщо чай, то...ароматний і смачний! Якщо музика, то...під настрій! Якщо танцювати, то...з коханим! Якщо виглядати, то...самим собою! Якщо зима, то...сніжна. Якщо літо, то...наше!! Якщо осінь, то...золота! Якщо весна, то...пробуджуюча, оновлююча! Якщо стосунки, то...взаємні, назавжди! Якщо плакати, то...від щастя! Якщо сміятися, то.... до сліз!!!!
?? Просто цікаво ---------- Додано в 16:38 ---------- Попередній допис був написаний в 16:36 ---------- Ви ж поетка! Творча людина і мали б то розуміти
Honda,та тут кожна лінійка потягне,як мінімум,на філософський трактат! ---------- Додано в 16:40 ---------- Попередній допис був написаний в 16:38 ---------- а можна собі вибрати хоч пару,бо на всі - то замордуються читати?(це про себе говорю)
Я ідею сприйняла,абсолютно.....але мої відповіді будуть занадто глибокими і саме моїми особистими,а не для широкого загалу....( в іншому випадку -це буде лицемірство).Взагалі тема непогана.
) Це просто на першу асоціацію! Що перше приходить в голову! ---------- Додано в 16:59 ---------- Попередній допис був написаний в 16:54 ---------- Поважаю Вашу думку!
тіпа бліц-опрос) Я боюся... завтрашнього дня Я говорю... дурниці Я знаю... що мало знаю Я не знаю... нічого Я вірю... Богу Я не розумію... багато чого Я люблю... себе Я не люблю... коли відключають воду зненацька Я сварюся... бо дурний Я дивлюся... і не бачу Життя- це... жизнь, вася, це вєщь))))))))) Любов - це... вершина Якщо квіти, то... тюльпани Якщо чай, то... пуер Якщо музика, то... під настрій Якщо танцювати, то... танцювати Якщо виглядати, то... пристойно Якщо зима, то... сувора Якщо літо, то... дощове Якщо осінь, то... тепла Якщо весна, то... рання Якщо стосунки, то... гармонійні Якщо плакати, то... від радості Якщо сміятися, то.... легко
Я боюся... висоти Я говорю...правду Я знаю...як мене звати, дякувати Богу! Я не знаю...таємниці всесвіту Я вірю...в чисте кохання Я не розумію...лицемірів Я люблю...домашній затишок Я не люблю...зануд Я сварюся...зі свекрухою, інколи Я дивлюся...телевізор Життя- це...все Любов - це...спалахи на Сонці Якщо квіти, то...півонії Якщо чай, то...чорний крупно-листовий з лимоном Якщо музика, то...про кохання Якщо танцювати, то...диско Якщо виглядати, то...супер-пупер Якщо зима, то...сніжна Якщо літо, то...лагідне Якщо осінь, то...з бабиним літом Якщо весна, то...з грозою та запахом квітів і трави Якщо стосунки, то...назавжди Якщо плакати, то...від щастя Якщо сміятися, то....до такого відчуття, що хочеться пі-пі
Я боюся... непотрібності Я говорю... По ділу Я знаю... що хочу Я не знаю... коли досить Я вірю... в себе, Бога, людей, здоровий глузд Я не розумію... абсурду Я люблю... жінок, світ, себе, природу Я не люблю... тупих та обмежених, рамок не люблю Я сварюся... коли опонент не бачить далі свого носа Я дивлюся... на час Життя- це... я вас прошу, скільки можна... Любов - це... іноді статевий гормон Якщо квіти, то... польвое різнотрав'я Якщо чай, то... меліса Якщо музика, то... та що не напрягає Якщо танцювати, то... закнутись абсентом і до ранку Якщо виглядати, то... бездоганно Якщо зима, то... коньяк і дім Якщо літо, то... басейн та кондиціонер Якщо осінь, то... підготовка до зимового сну Якщо весна, то... секс і пробудження Якщо стосунки, то... без напрягу Якщо плакати, то... тихо Якщо сміятися, то... останнім
Я боюся... незнаю сам чого Я говорю...прямо Я знаю... що все буде супер Я не знаю... чи одна справа завершиться вдало Я вірю... що вона завершиться нарешті Я не розумію... багато чого Я люблю... когось а не скажу кого Я не люблю... пальцатих Я сварюся... коли злий Я дивлюся... на монітор Життя- це... життя Любов - це... супер Якщо квіти, то... нормальні Якщо чай, то... він туфта Якщо музика, то... техно Якщо танцювати, то... навряд Якщо виглядати, то... по людськи Якщо зима, то... холод Якщо літо, то... жара Якщо осінь, то... дощ Якщо весна, то... нарешті сухо Якщо стосунки, то... чесні Якщо плакати, то... а нафіга Якщо сміятися, то....щиро
Я боюся... висоти і самотності Я говорю... швидко Я знаю... що життя прекрасне! Я не знаю... що буде завтра Я вірю... в справедливість Я не розумію... мови звірів Я люблю... жити красиво Я не люблю... марнувати час Я сварюся... рідко Я дивлюся... на речі обєктивно Життя- це... захоплююча і серйозна гра Любов - це... безкінечність Якщо квіти, то... намальовані Якщо чай, то... холодний Якщо музика, то... ритмічна Якщо танцювати, то... і тілом, і душею Якщо виглядати, то... просто і зі смаком Якщо зима, то... біла Якщо літо, то... сонячне Якщо осінь, то... романтична Якщо весна, то... пахуча Якщо стосунки, то... незабутні Якщо плакати, то... на самоті Якщо сміятися, то... щиро
Я боюся... воєн і стихійних лих Я говорю... як коли Я знаю... що я нічого не знаю))) Я не знаю... деяких речей Я вірю... що чорна смуга закінчиться Я не розумію... імперських амбіцій однієї країни Я люблю... коли все ОК Я не люблю... коли хворіє моя дитина Я сварюся... коли мене дууууууже вже допечуть Я дивлюся... широко відкритими дитячими очима))) Життя - це... лотерея Любов - це... ВСЕ! Якщо квіти, то... троянди Якщо чай, то... Greenfield Christmas Mystery Якщо музика, то... з фільму "Romeo and Juliet" Якщо танцювати, то... допомагає схуднути Якщо виглядати, то... так, чтобы все охнули и сдохнули))) Якщо зима, то... не надто холодна Якщо літо, то... тепле і не дощове Якщо осінь, то... тепла Якщо весна, то...рання Якщо стосунки, то... ідеальні) Якщо плакати, то... від радості Якщо сміятися, то... щоб потім не було гикавки
Я боюся собак Я говорю слова Я знаю Степана Петровича Я не знаю Остапа Сидоровича Я вірю мамі Я не розумію китайської Я люблю шоколад Я не люблю вінегрет Я сварюся пальцем Я дивлюся очима Життя- це процес Любов - це стан Якщо квіти, то це гарно Якщо чай, то не кока-кола Якщо музика, то так Якщо танцювати, то в піджаку загарячо Якщо виглядати, то сходу сонця з однодумцями Якщо зима, то наша Якщо літо, то добре Якщо осінь, то мокро Якщо весна, то спасу нема від котячих сонат Якщо стосунки, то значит "треба" Якщо плакати, то кожен вміє Якщо сміятися, то всі хочуть
Я боюся... залишитися самотньою Я говорю... те, що думаю Я знаю... що настануть кращі часи Я не знаю... коли вони настануть Я вірю... у Бога Я не розумію... чому все саме так Я люблю... свого синочка Я не люблю... коли йому погано Я сварюся... коли сильно "допече" Я дивлюся... вперед Життя - це дивна штука Любов - це ураган в душі Якщо квіти, то червоні троянди Якщо чай, то солодкий Якщо музика, то така, щоб не дратувала Якщо танцювати, то коли хочеться Якщо виглядати, то якнайкраще Якщо зима, то сніжна Якщо літо, то тепле Якщо осінь, то жовте листя під ногами Якщо весна, то бруньки Якщо стосунки, то з коханим Якщо плакати, то на самоті Якщо сміятися, то від душі...
Я боюся...змій Я говорю...багато по телефону Я знаю...що дуже мало знаю Я не знаю...де буду працювати Я вірю...своєму коханому Я не розумію..я багато чого не розумію. Я люблю...каву Я не люблю...спеку Я сварюся...з сестрою Я дивлюся...як сідає сонце Життя- це...життя Любов - це..без неї не можна. Якщо квіти, то...жовті тюльпани Якщо чай, то..краще кава. Якщо музика, то...щоб на всю гучність Якщо танцювати, то..на весіллі. Якщо виглядати, то...як королева Якщо зима, то..Новий рік. Якщо літо, то...кондиціонер Якщо осінь, то...дощ і листя під ногами Якщо весна, то...проліски і смарагдова зелень перших листочків Якщо стосунки, то...справжні Якщо плакати, то...від радості Якщо сміятися, то..до сліз.
Я боюся... самотності, всіляких кусючих комах,висоти,замкненого простору,хлопців..одним словом,я страшенна боягузка Я говорю... багато,інколи занадто багато.Щодо мене часто справджується приказка "Язик мій - ворог мій",ібо не завжди вмію вчасно зупинитися і ляпаю дурниці,які мені потім вилазять боком... Я знаю... що я нічого не знаю Я не знаю... математики і все,що пов"язано з точними наукамиНу гуманітарій я " до мозга костей" Я вірю... в кохання з першого погляду Я не розумію... китайської мови Я люблю... читати книги,подорожувати,прогулянки з друзями,морозиво,білий шоколад,класну музику...багато чого люблю Я не люблю... холоду,грибів,бобових,кусючо - жалючих комах,людей,які набиваються в друзі. Я сварюся... часто,особливо коли в мене поганий настрій.любителька поскандалити(уявіть собі ) Я дивлюся... фантастичні фільми і фільми катастрофи, Анатомію Грей і Доктора Хауса Життя- це... постійний рух вперед Любов - це... те,без чого життя неможливе Якщо квіти, то... троянди,тюльпани,ромашки,нарциси,польові Якщо чай, то... будь- якийя страшенна чаєманка,люблі різні види чаїв Якщо музика, то... українська,закордонна..найголовніше - якісна Якщо танцювати, то... вальс Якщо виглядати, то... на всі 100% Якщо зима, то... гарячий чай.глінтвейн і тепла ковдра..а ще святА!! Якщо літо, то... море,пісок,чайки,відпустка Якщо осінь, то... опале листя Якщо весна, то... квіти,зелень,кохання! Якщо стосунки, то... такі,які приносять щастя... Якщо плакати, то... від щастя... Якщо сміятися, то.... завжди
Я боюся, що не висплюся завтра вранці. Я говорю всяке різне — залежить від ситуації. Я знаю, що я нічого не знаю. Але віддаю я, не забираю. © БумБокс Я не знаю, скільки проживу і таке інше. Я вірю в силу слова, а більше в силу триндюлєй. Я не розумію інколи, чому MySQL-сервер видає помилки. Я люблю стільки всього, що не перерахувати. Себе теж. Я не люблю, коли люди плямкають під час їжі, задають провокуючі питання, замість сказати прямо. Я сварюся, коли «Остапа понесло». Я дивлюся в монітор. Життя — це процес. Любов — це шлях до відвторення особистостей свого виду, але не тільки (шлях). Якщо квіти, то живі. Якщо чай, то недешевий, пахучий. Якщо музика, то під настрій. Якщо танцювати, то буде струнке і гарне тіло. Якщо виглядати, то самим собою, пити Спрайт. Якщо зима, то мрії про літо Якщо літо, то навпаки. Якщо осінь, то гарно Якщо весна, то теж гарно. Якщо стосунки, то відверті щирі. Інакше для чого імітація? Якщо плакати, то від цибулі хіба. Якщо сміятися, то з усією щирістю. ---------- Додано в 03:41 ---------- Попередній допис був написаний в 03:35 ---------- А я назву — ціанокобаламін
Я боюся втрачати рідних. Я говорю те, що думаю. Я знаю те, що мені цікаво. Я не знаю того, що мені нецікаво. Я вірю в Бога. Я не розумію впертих. Я люблю природу. Я не люблю мити посуд. Я сварюся досить рідко. Я дивлюся на світ критично. Життя- це шлях. Любов - це щастя. Якщо квіти, то живі. Якщо чай, то Earl Grey. Hot. Якщо музика, то різна. Якщо танцювати, то танцювати. Якщо виглядати, то з моря погоди. Якщо зима, то зима. Якщо літо, то літо. Якщо осінь, то осінь. Якщо весна, то весна. Якщо стосунки, то надійні. Якщо плакати, то зі сміху. Якщо сміятися, то до плачу.