В зв"язку з появою в найближчому часі нового члена сім"ї (і нових елементів інтер"єру, відповідно) терміново продаємо тренажер. Еліптичний, PROTEUS (Орбітрек), модель ЕЕС-1000. Стан - ідеальний, за призначенням майже не використовувався.
Відповідь: Продам тренажер Юстя, я свій продала через Ваш магазин в той же день шо вийшло оголошення!!! А після того дзвонили ше море разів... Попробуй і ти...
Відповідь: Продам тренажер Може, то й мені продати .....хоча, на ліжечко місця вистачить...а я все таки матиму надію, що буду ним займатись
Надієчко, я "Вашому магазині" вже добрих два місяці друкуюся... Якийсь один вуйко був, подивився, пофотографував і... зник... Я і хочу не так дорого, як для такого тренажера. Залатила в свій час 2400 грн, віддаю менше, як за половину. Аби купили. Давайте спочатку я!
Відповідь: Продам тренажер Дівчата, раджу подати це оголошення в Дівочих посиденьках, там швидше зреагують! Юстя, я продавала взагалі за копійки, бо вже так надоїв...(за 450грн)
Відповідь: Продам тренажер Ой, я тоді краще батькам віддам, в них квартира більшенька. Шкода так дешево віддавати. Він в мене такий модний, професійний.
Відповідь: Продам тренажер Але ти молодець! Дякую за пораду! Може мені на нього ще викарабкатися? Тоді точно куплять! Або не куплять...
Відповідь: Продам тренажер Уявляю собі цю картину... І всетаки раджу перенести на Дівочі посиденьки....або просто дай там ссилочку сюди
Відповідь: Продам тренажер Я пам"ятаю і думаю про цю твою пропозицію, але "Дівочі посиденьки" це не "Оголошення". Не хочеться мати проблем, якщо щось не туди впхаю. Та і ссилочку я робити не вмію...