Сувенір/ декоративний подарунок Красивий і вишуканий подарунок – страуси не яйце обплетене бісером. Ручна робота. Етапи виготовлення Зроблена невеличка дзюрка на дні страусиного яйця. Далі вилили жовток і білок, та наповнили це яйце будівельною пінкою. Покрасили яйце в бронзовий колір. А тоді обплели бісером – метод плетіння «Бісерна сітка» Матеріали обплітання – чеський бісер, стеклярус, бусини, капронові та шовкові нитки. В основі підставки лежить турецький джгут. Фото важко передати красу, да й віде теж, але ж спробую. відео фото Ціна 600 грн. :cesored: Юрій контактувати через форум
Мені сподобалось! Щоб бути ближче до реалій - подивіться отут: тут страусині яйця з ручним розписом. Вже з накруткою Інтернет-магазину - 250-320 грн. http://www.ostrich-farm.com.ua/content/r44/page1/ Але з іншої сторони - яйце коштує 100 грн, а ще бісер, а ще робота... Мені здається, що ви - на правильному шляху, якщо ви їх робите самі. Тільки потрібно отримати ще більш високохудожню річ. А зараз - порада: спробуйте продати кілька штук за собівартістю. І ви отримаєте впевненість, і "клієнти", яким продасте - хвалитимуться перед іншими - а ті й собі захочуть... Далі - важливий тут матеріал, тобто, страусине яйце. Мені здається - воно має бути видно. Бо якщо вона зафарбоване, чи густо покрите бісером - то не видно, чи це яйце, чи, наприклад, гіпс. У вас тут головне - бісер. Тому не має потреби використовувати таку дорогу "модель", як страусине яйце. Ви можете відлити з гіпсу - це буде коштувати копійки, або ж замовити у майстрів дерев"яні. Це також буде досить дешево, якщо оптом. А що стосується яєць... Спробуйте застосувати інші художні техніки. Наприклад таку - вона набагато більш складна - це випилювання з шкаралупи страусиного яйця такого собі "мережива". Потрібне тоненьке свердло з моторчиком та пилочка. Наносите малюнок, потім просвердлюєте дірочку та випилюєте "лишнє". Шкаралупа міцна, але не настільки, щоб не було загрози розколювання, якщо сильно стиснете руками. Все вище - IMHO. ---------- Додано в 17:29 ---------- Попередній допис був написаний в 16:50 ---------- Ось вам ще, якщо вас до яєць тягне... Що я особисто схвалюю... Це все з шкаралупи: http://www.liveinternet.ru/users/bastis/post104620200/ До речі - помітили різницю? На Паску яйця фарбують, а потім б"ють. А тут - побили, а потім пофарбували... Все'дно файно! Зверніть увагу на контури аплікацій - де вони є, і де їх немає... І який це дає ефект. Ця техніка дуже проста - знайшли гарний малюнок, і впєрьод. Яйця ж під рукою є?