Пилосос Thomas twin tt. Ось тут докладніше http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=460356&postcount=156
Интересно. Кто-то можен рассчитать амортизацию данного аппарата по бухгалтерским формулам. ЧистА из любопытства дурного спрашиваю.
Явно застарілі дані. 10% у квартал. Рахується так: Перший квартал віднімаємо 10% від повної вартості, другий квартал 10% від того що залишилось і так далі.
Якщо по 10% за квартал то з 3000 грн. буде 1291.40 грн. за 2 роки, якщо по 6,25% - то з 3000 грн. буде 1673,79 грн так що Анютка - має рацію п.с. Пане Полковнику - какулятор всьому зарадить (самому стало цікаво)
а де тоді збільшення вартості внаслідок заміни води у фільтрі? Annjutka, пишіть що купляли дистильовану воду з льодовиків Антарктиди і міняли кожен день. Щас когось натягнем на 3400 а не на 1600 (шютка)
Шановна Annjutka, а що саме вам не подобається в цому пилососі? По-моєму, як машина для прибирання дома - він неперевершений. єдиний мінус - це його габарити і його вага, але цим займається чоловік. Доки не купили цей пилосос, навіть після прибирання квартири було відчуття, що в квартирі брудно... :-((( Едине ми докупили фільтр самсунг циклон для великого сухого сміття. І в кінці в фоду-фільтр попадає тільки пил....
Оффтоп. Також відразу докупив той фільтр, правда в мене модель папрощє "томас браво аквафільтр", а взагалі той самсунгівський циклон можна рекомендувати до будь-якого пилососу з відповідним діамтром труби. насправді суттєвіший мінус для мене (хоча модель інша, але загалом принцип той самий) - це необхідність його збирати-заливати (десь 5 хвилин) та після використання мити-сушити; тобто файно підходить для планових (наприклад щотижневих прибирань) і не годиться для "насмітив-за хвилину дістав зібрав сміття-поставив".
Відносно вартості, то вона я знаю розбивається на 5 років. Тобто минуло 2 роки, значить мінус 40% =1800грн. Я готовий заплатити 500
ті всі формульні підходи для непрофесійної домашньої техніки нідочого ... а якщо б минуло 5 років, то треба було б віддавати даром ? ) імхо, важливий технічний стан і збереження дорогих розхідних матеріалів, якщо такі є (НЕРА фільтру у даному випадку)
ну... я прибираю раз на тиждень десь... зборкою-заливкою-помивкою займається чоловік а зприводу "насмітив-дістав-прибрав-поставив" я бачила маленький пилосос, як автомобільній, але живе він постійно на кредлі (спеціальній підставці), від цього кредла постійно підзаряджається (як телефон, наприклад), і, відповідно без шнура. Якщо щось аленьке треа прибрати (наприклад цукор на кухні), то кращого і не придумаєш. дуже хочу такй собі купити, але в Україні поки що не бачила... :-(
залазимо в оффтоп. я придбав електрошвабру (також без шнура, на акамуляторі), вона не смокче, а гребе щітками з 4-х сторін ..... різні крихти/волося на ура, дуже підходить у кого мала дитина, яка часто щось гризе і смітить