Жіноча куртка (на етикетці пише розмір XXL). Думаю це десь на 44-46 розмір. Курточка нова,я її не носила. Гарний шоколадний колір. Тепленька, капюшон і мєх знімаються. В рукавах (в середині) є резинка, щоб не задувало. Додаю заміри: довжина рукава зовнішній-63,5см. внутрішній 48см довжина куртки 64см. ширина в плечах 41см. ширина в грудях 44см. Ціна 350 грн. Можливий торг. Деталі в ПП. Дивитися, міряти на Топольній (вул. Мазепи, вул.Замарстинівська).
Прошу пробачення за помилку в слові МЄХ. Правильно буде хутро (або мех - це на рос. мові). Дорогі активісти "Грінпісу" хутро штучне і жодна жива істота не постраждала! :girl_haha:
йо, а кіко тої шафи. Нє? Там і так уже напресовано того, в чому нема що вдіти... в обидві... і ще трішечки в чоловіковій шафині. Га?
Зараз найкраще зимові речі купувати, бо якраз починаються розпродажі і знижки А якщо врахувати, що за рік ціни піднімуться, то все таки вигідніше зараз закупитись.
Не всі ж за модою слідкують. Я от ходжу кілька років в одних і тих самих речах не зважаючи на те чи то модне чи ні. Важливо, щоб мені подобалось, і щоб комфортно себе почувала. А мода - то нав'язування своїх смаків великими дизайнерами світу. Не вважаю за потрібне піддаватись впливам інших, якщо маю свої смаки.