Продам квартиру

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем Forest, 19 січ 2010.

1. Forest

Forest Moderator

Деталі про цю квартиру в сусідній гілці. Зараз в квартирі мешкають одні поважні форумляни, тому заселення може здійснитися лише після того, коли вони захочуть її покинути. Але зміна власника - хоч сьогодні. Ціна - 60 кб. Пишіть-дзвоніть.

2. Forest

Forest Moderator

Ціну знижено до 55000.

3. apple

apple Member

Куплю двох кімнатну квартиру у Львові до 50 тис., умови при можливості жилі умови, район неважливий, розгляну ваші пропозиції! Або обміняю на двох кімнатну в Золочеві з доплатою. Маклерів прохання не турбувати! :)

4. Forest

Forest Moderator

Ок, знижу до 52000. 50000 відразу, 2000 - в розстрочку на два роки. Квартира моя.

5. Forest

Forest Moderator

До 15 листопада квартира буде без квартирантів - кого цікавить - гайда на оглядини!

6. McArena

McArena Member

а є вона на dom.ria.ua чи ще десь - щоб можна було фотки подивитися і технічні параметри почитати (квадратура і тд)?

7. Forest

Forest Moderator

Ні, її ніде крім як тут немає. Параметри - 52 квадратні метри (+неприватизована комірка на 5-6 м.кв), ціна 52 тисячі, номер квартири - теж 52 :). Я не є фаховим продавцем, тому питайте, що цікавить - розповім. Щодо фото - завтра попрошу зробити, наразі викладу фото одного із ранків з вікна спальні

8. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Могло би зацікавити (принаймі місцерозташування дуже підходить). Коли можна підійти подивитися? Можна в приват...

9. Forest

Forest Moderator

З п'ятниці, якщо не буде запізно, я зараз в столиці. Прошу скинути в пп Ваш номер, я задзвоню коли повернуся до Львова.

а де твій аватар? :)