Деталі про цю квартиру в сусідній гілці. Зараз в квартирі мешкають одні поважні форумляни, тому заселення може здійснитися лише після того, коли вони захочуть її покинути. Але зміна власника - хоч сьогодні. Ціна - 60 кб. Пишіть-дзвоніть.
Куплю двох кімнатну квартиру у Львові до 50 тис., умови при можливості жилі умови, район неважливий, розгляну ваші пропозиції! Або обміняю на двох кімнатну в Золочеві з доплатою. Маклерів прохання не турбувати!
а є вона на dom.ria.ua чи ще десь - щоб можна було фотки подивитися і технічні параметри почитати (квадратура і тд)?
Ні, її ніде крім як тут немає. Параметри - 52 квадратні метри (+неприватизована комірка на 5-6 м.кв), ціна 52 тисячі, номер квартири - теж 52 . Я не є фаховим продавцем, тому питайте, що цікавить - розповім. Щодо фото - завтра попрошу зробити, наразі викладу фото одного із ранків з вікна спальні
Могло би зацікавити (принаймі місцерозташування дуже підходить). Коли можна підійти подивитися? Можна в приват...
З п'ятниці, якщо не буде запізно, я зараз в столиці. Прошу скинути в пп Ваш номер, я задзвоню коли повернуся до Львова.