от маю таку дурну звичку купувати все новеньке щоб попробувати, побавитись і за пару тижнів забуваю про цю річ Пару місяців тому згадала. перепрошила нову версію. Наставила купу нових програм. Побавилась з цим пару днів і знову в шухлядку відклала А зараз з'явилась нова іграшка яку хочеться мати от і вирішила продати
Ммм... а че цену опускать не будете? И фото бы глянуть. Да и кроме зарядки и наушников че-то есть еще в комплекте?
Ціна в магазині за новий стоїть 6500 грн. Я продаю за половину. куди вже нижче.Зарядка і навушники це стандартна комплектація.Фото вечором постараюсь закинути. Телефон не царапаний.
я звичайно перепрошую, але десь півтори року тому теж купляла айфон 3дж закордоном і він тоді був десь до 3 тисяч... напевно через долар ви хочете таку ціну, але свій недавно продала ще дешевше ніж купила... на ринку така ситуація зараз...
Не в те магазины вы ходите http://kt-group.com.ua/catalogue/mobiles/APPLE/index.htm 6000 и это 3жшная шестнадцатка.... Ждем фото и изменений прайса
нє, я просто хотіла позбутись того, що мені не підходить... а по-друге, не буду я продавати дорожче ніж купила, якщо вже користувалась... невеличка замітка - куплені закордоном тому й дешевше продають, бо вони не мають такого попиту через багато мороки...
Покажите еще заднюю крышку. Я кстати вполне реальный покупатель. Но только уж очень цена завышена. ИМХО.
пікдажіть де дешевше можна придбати айфон ! можливо хтось продає б/у iphone ? або хтось займається поставками з-закордону ?!
хотілось би глянути на iphone. мій номер 80673711194. можливо зустрітись? хотілось би глянути на iphone. мій номер :cesored:. можливо зустрітись?