Продам/куплю Iphone

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем night, 21 сер 2009.

1. night

night Well-Known Member

Продаю Iphone 16 гіг пам'яті.В дуже хорошому стані. Зарядка, навушники є.Ціна 3000 грн.

• Подобається Подобається x 2
  2. Багіра

Багіра Well-Known Member

ліцензований? прошитий?

3. night

night Well-Known Member

Куплений рік тому в штатах. Прошитий. Всі необхідні програми стоять.Практично не користувалась ним.

4. syavych

syavych копач

гм, а чому? :)

5. night

night Well-Known Member

от маю таку дурну звичку купувати все новеньке щоб попробувати, побавитись і за пару тижнів забуваю про цю річ:) Пару місяців тому згадала. перепрошила нову версію. Наставила купу нових програм. Побавилась з цим пару днів і знову в шухлядку відклала:) А зараз з'явилась нова іграшка яку хочеться мати от і вирішила продати

6. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

Это 3G ? Или нет?

• Подобається Подобається x 1
  7. night

night Well-Known Member

Ні. але в ньому одна з нових версій прошивки.

8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ви про це питаєте?

• Подобається Подобається x 4
  9. Гена Букин

Ммм... а че цену опускать не будете? И фото бы глянуть. Да и кроме зарядки и наушников че-то есть еще в комплекте?

10. night

night Well-Known Member

Ціна в магазині за новий стоїть 6500 грн. Я продаю за половину. куди вже нижче.Зарядка і навушники це стандартна комплектація.Фото вечором постараюсь закинути. Телефон не царапаний.

11. Багіра

Багіра Well-Known Member

я звичайно перепрошую, але десь півтори року тому теж купляла айфон 3дж закордоном і він тоді був десь до 3 тисяч... напевно через долар ви хочете таку ціну, але свій недавно продала ще дешевше ніж купила... на ринку така ситуація зараз...

12. night

night Well-Known Member

Напевне вам гроші були не потрібні:)

13. Гена Букин

Не в те магазины вы ходите;) http://kt-group.com.ua/catalogue/mobiles/APPLE/index.htm 6000 и это 3жшная шестнадцатка....:pardon: Ждем фото и изменений прайса :give_rose:

14. night

night Well-Known Member

http://img191.imageshack.us/img191/412/dsc04990.jpg про ціну я буду говорити з реальним покупцем:)

15. Багіра

Багіра Well-Known Member

нє, я просто хотіла позбутись того, що мені не підходить... а по-друге, не буду я продавати дорожче ніж купила, якщо вже користувалась... невеличка замітка - куплені закордоном тому й дешевше продають, бо вони не мають такого попиту через багато мороки...

16. Гена Букин

Покажите еще заднюю крышку. Я кстати вполне реальный покупатель. Но только уж очень цена завышена. ИМХО. :pardon:

17. cocktail disco

cocktail disco New Member

Скажіть, українська мова там є?

18. night

night Well-Known Member

Телефон продано.

19. alien

alien Member

пікдажіть де дешевше можна придбати айфон ! можливо хтось продає б/у iphone ? або хтось займається поставками з-закордону ?!

20. ruslan575

ruslan575 New Member

хотілось би глянути на iphone. мій номер 80673711194. можливо зустрітись?

хотілось би глянути на iphone. мій номер :cesored:. можливо зустрітись?

Останнє редагування модератором: 15 жов 2009
а де твій аватар? :)