Купили 2 ялинки - собі і батькам. Але батьки не будуть ставити ялинку, бо померла сестра дідова кілька годин тому.. От тепер і лежить в мене ялинка зайва.. Може комусь треба?.. Не так шкода грошей, як ялинку.. Пишіть в приват якшо-шо! То смерека (наскільки я розбираюсь в ялинках), близько 2 метрів, свіженька, пахнюча, віддам за пів ціни!
Відповідь: Продам ялинку!! Нє, у Львові. А Ви? Додано через 10 хвилин Приїжджайте, забирайте! Р-н Наукової. Якщо Ви серйозно - зверніться в приват, дам адресу. Буду вдома до 16:30, потім після 19:00.
Відповідь: Продам ялинку!! Дякую, Нірванка, але я недочекавшись вашої відповіді поїхав до лісу, правда, до лісу не доїхав, купив по дорозі за 70 грн. майже 3 м., ялиця, у Бібрці.
Відповідь: Продам ялинку!! :eek: Що у вас там у Львові з цінами, народ?! А кільо мньєса скільки коштує?
Відповідь: Продам ялинку!! Ніби ви не знаєте, що в Україні перед Паскою яйця стають золотими. І взагалі перед святами капець із цінами.
Відповідь: Продам ялинку!! Мнєсо дороге, а якщо брати мнєкоть, то не менше, ніж по 30 гривень за кільо. Додано через 2 хвилини На привокзальній така ялинка 200-250 гривень.
Відповідь: Продам ялинку!! :eek: Додано через 10 хвилин Я тут за 15€ купив, і то думав що дорогувато... Але файна, густа, пишна, рівномірна! І жінці вгодив... От шось хіба не пахне, зараза... нема як в часи дитинства - ялиновий запах на всю квартиру...
Відповідь: Продам ялинку!! Я ялинку ше з 2006 не викинув. :D :D :D :D :D :D Тепер економлю. :D Штучна, звичайно
Відповідь: Продам ялинку!! минулого року ми купили ялицю перед Різдвом за 15 грн - забрали у бабці, яка тільки от вилазила з електрички, аби піти продавати. Казали, що перед новим роком коштувала ялинка 120 грн. А цього року бачу, що зовсім ціни здуріли! За такі гроші краще купити порядного дідуха, чи то докласти і купити собі на сто років наперед шопку...
Відповідь: Продам ялинку!! та то Олю не ціни, не ціни.... здуріли. Просто кожен хоче нажитися на ялинці, тому ставлять різні перепони, відкати і т.д., а питання можна вирішити дуже просто - завести пару господарств по вирощуванні ялинок - питання вирішене... але для чого зад відривати, коли і так раз в рік щось капне у кишеню.
Відповідь: Продам ялинку!! я собі хочу так зробити... візьмуся того року за благоустрій навколо будинку... обовязково посаджу пару ялиць...