Продам фотоапарат canon G10, в відмінному стані,закуплявся в 2009 році весною.Ще на гарантії.Є всі документи, заводська комплектація(диски,шнури,зарядки...).Причина продажі - покупка аксесуарів до дзеркалки.
Ну по-перше canon G10 знятий з виробництва!, по-друге це компакт - він без обєктива не існує в природі!, по-третє за 3900 ви купите відбракований товар без офіційної гарантії,я як купував свої теж на такі пропозиції наштовхувався,вони як правило дешевші на 50-70 у.о., по-четверте з реальним покупцем можна і поторгуватись. P.S. Мій фотоапарат має офіційну гарантію від кенон на два роки!І від нового він майже не відрізняється!
Ой сори, прочитал что хотел а не то что написано. Я имел ввиду Panasonic G10. Именно его я хочу купить Компакт не интересует.
за такі гроші можна дзеркалку просту купити або ультразум нічим не гірший і новий, ніж ваш майже дворічний і юзаний... імхо, ціна неадекватна!
Я його купляв за 4200,і ціна схожих за параметрами і функціями нових фотоапаратів які зараз продають більша! Дзеркалку не дуже зручно носити в кішені,і не кожен зможе нею вміло фотографувати, і автомат в дзеркалок нікудишній,і відео нема.... Для особливо обдарованих хочу підкреслити що цей фотоапарат один з найкращих в своїй категорії для зйомки панорам(пейзажів), в 2009 обрано найкращим ультракопактом і нагороджено премією TIPA2009 http://www.fotodi.ru/articles.php?id=495 не подобається ціна? Будь-ласка купуйте собі ультразум і фоткайте! ---------- Додано в 17:54 ---------- Попередній допис був написаний в 17:44 ---------- Гугл вам в допомогу! ---------- Додано в 19:22 ---------- Попередній допис був написаний в 17:54 ---------- Вище я писав, тим кого реально цікавить цей фотоапарат, торг актуальний!
та хоть оскаром нагороджена, 2 роки користований фотоапарат, продавати за майже ціну нового, ну то просто капец...
То що з того що два роки користований?Це не шкарпетки в яких ходили щодня,протерлись діри і вони смердять!Тобі ціна не подобається то до побачення! Повторюю ще раз питання ціни обговорюється з реальними покупцями...