Продам електронну книжку Barnes&Noble Nook - щойно зі штатів, нова (розпакована була тільки для проходження митниці), присутні всі документи/кабелі/коробки, Wi-fi версія. Ціна 1850 грн тел.: :cesored: контактувати через форум Характеристики: * 2 Гб вбудованої пам'яті * Підтримка карток micro-SD (до 16 Гб) * Вбудований плеєр * Wi-Fi (802,11 b/g) * Перегляд зображень і PDF файлів * Розміри: 195,58х124,46х12,7 мм * Вага: 317 гр
ага, досить прикольна штука - легенька, приємна на дотик, читабельність екрану просто ляля (порівнюючи з тач-скрінами від соні), юзабельність нижнього екранчику теж на висоті. продаю по тій простій причині, що маю iPad і з нього читаю (і не тільки ) в основному, а два девайси з собою тягати якось напряжно
Достоинства: Стильное, удобное устройство Недостатки: Не хватает: - скорости листания - поддержки кириллицы - экранной клавиатуре - удобства и скорости - словарю, системе примечаний. Всё вышеперечисленное, однако, отнимает лишь сотые доли баллы от моей оценки. Плюс, у B&N очень строго с покупкой книг в их онлайн-магазине: а) нужна карта с американским биллинг-адресом б) нужен американский ip-адрес от 14000 руб. до 14250 руб. - получается, что дорого у нас?
книжка в резерві до кінця тижня - якщо не куплять, то мені в принципі без різниці куди висилати. ---------- Додано в 10:36 ---------- Попередній допис був написаний в 10:32 ---------- щось забагато - може це стара ціна за 3G версію? вона правда окрім штатів більш ніде не юзабельна та функціональність, але ціна від того не меншає
Давайте так, 1800 i Ви вiдправляете сьогоднi. Повен iнтернет за 2000 торг. Якщо зацiкавило - :cesored: контактувати через форум
та справа в тому, що я вже людині пообіцяв до кінця тижня його притримати - тому буде просто непорядно з мого боку зараз з Вами домовлятися
продано. phat - не розстроюйтеся - може я вам в вересні-жовтні якщо все піде по плану ще один привезу