Фото і ціни тут http://picasaweb.google.com/1143245...authkey=Gv1sRgCLGLmuHViIPLhwE&feat=directlink вибачте за затримку
Дуже добрі речі! Купила би, але в нас дівчинка... А Ви на ДП краще зайдіть, там є розділ Барахолка... там більше можливості продати!
Речі гарні і не дорогі..... А я із свого мацьопства все пороздавала нехай діти ходять мені не жаль....може й ви так зробите,якщо не продасьте,скільки мацьопст в інтернатах,може краще їм ......
Я теж за благочинність, багато речей ми віддали біднішим людям в село, дещо лишаємо безпритульним, а дещо відібрала, щоб продати, хочеться синочку зробити файний подаруночок до св.Миколая ---------- Додано в 23:13 ---------- Попередній допис був написаний в 23:06 ---------- Зверталася, мовчать ---------- Додано в 23:14 ---------- Попередній допис був написаний в 23:13 ---------- Зверталася, мовчать
Прохання Невже я прошу забагато? Всього-навсього поясніть мені будь-ласка чому я НЕ МОЖУ СТВОРЮВАТИ ТЕМИ ТА ПИСАТИ ДОПИСИ НА ДП, і що мені для цього потрібно зробити!!!!! ДЯКУЮ!!!!
Та чекайте ви з закриванням...Пів на першу ночі.Народ рано чи пізно побачить... На ДП пробували з цього форуму переходити?Якщо не вдасться,реєструйтеся там окремо.
Віник не забудьте. ---------- Додано в 00:44 ---------- Попередній допис був написаний в 00:42 ---------- Я б казав, сліпо.
Що за коментарі??? чому сліпо??? ---------- Додано в 09:31 ---------- Попередній допис був написаний в 09:30 ---------- і до чого віник?
Віник - до бані. Змитому клонові в Бані пригодиться. Сліпо - бо сліпота є найбільш коректним припущенням/діагнозом для людини, що не дає собі ради з написаним.