1. Грошове дерево 2. Алоє 3. Фіалки 4. Спатифілум 5. Сингоніум 6. Кислицю 7. Пеперомію А також сажанці цих всіх вазонів. Якщо зацікавились пишіть :cesored: контактувати через форум і я вам вишлю фото і вкажу ціну
Продаю сингоніуми Ростуть в мене дуже швидко вже місця в хаті нема 1. Syngonium /Aron Brown/ - 25 грн 2. Сингоніум Arrow - 10 - 20 грн 3. Syngonium /Butterfly Allusion/ - 15 грн
Ні,їхня вся краса у листочках,їх різноманітті окрасу і форми.Відносяться до ароїдних(монстери,філодендрони,спатифілуми,аллоказії і ін).
Цвітуть як кали спатифілуми. Вони в мене теж є. Якщо цікавлять можу виставити фото ---------- Додано в 09:20 ---------- Попередній допис був написаний в 09:16 ---------- Перевозити покіщо в мене не було проблем. А перевожу їх завжди так: добре обмотую газетою чи папером і в 2 кулька. Покіщо ще не один не пропав від того що змерз.
фіалочку продаю за 20 грн. Цю що на фото, вона вже перецвіла залишилось лише дві квіточки (з тим горщиком)
Продаю диффенбархії та калатею Продаю: 1. Калатея zebrina - 20 грн 2. Диффембархії Bertina, Compakta - 15-20 грн