Продаю своє авто.

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Internati, 25 тра 2007.

1. Internati

Internati миється в бані

Продаю своє авто: Opel Vectra Caravan Edition 2000 2.0 CDI Diesel, 04.2000, 159000km, чорний колір, ручна коробка передач, klimaautomatik, bordcomputer, tempomat (круїз-кортроль?), протитуманні фари, гальма повністю оновлені (диски і колодки), вихлопна система нова.
    Машину продаю в Перемишлі (тобто розмитненням займаєтесь ви). Ціна 6000 EUR
    Якщо хтось зацікавився - можу виставити фото.

2. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: Продаю своє авто.

о а мона я щось продам

• Подобається Подобається x 1
  3. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

можна. Пару відер tcp-пакетів.

• Подобається Подобається x 2
  4. Капітан

Капітан Well-Known Member

А никто не хочет старое надежное Субаро Либеро ДеЛюкс? Машина на очень большого любителя, но зато 1000 убитых енотов (всего лишь) :) Документы, зеленый цвет, повышенное внимание прохожих, все дела...:)

5. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

яким калібром обладнана? як проходимість у пробках - чи таки доволиться стояти?

6. Капітан

Калибр 1.0, 4 ствола, зарядной механизм в прикладе, отдача солидная, прицельная дальность 400 км, скорость полета заряда - 80 км/ч, 86-ая плотность пороха... В пробках конечно порой приходится стоять. Но, это время можно использовать с пользой - подкрутить например провисший глушитель, поколупать пальцем ржавчину на порогах... Скучать не придется :)

7. spm1950

spm1950 Well-Known Member

Na xitrua zopa ect x.. c vintom.

8. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Я своє теж буду продавати, тільки воно дуже вже жіноче. Мені тепер з малечею не дуже вигідне, хоча для міста ідеальне, і минулого літа мене злапали на фару зі швидкісттю 176 :)

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Червоне Ферарі, нє?

10. Zoryanazirka

Не червоне і не Ферарі :) Не доробилася ше :)

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, що це питання часу.

12. Zoryanazirka

Згідна. Років так за 20-30 червоне ферарі можна буде купити за пару сотень :) 2007 року випуску :)) То моя племінниця так каже - тато, я коли виросту ти купиш мені такий джип? тато відповідає - так, за 20 років він буде коштувати 100 долярів :)

13. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Фото в студію!
    І якщо можна, перекладіть балістичні параметри в традиційні технічні характеристики :) Об"єм двигуна, кінські сили, розгін до 100, рік випуску і тд.

Ціна в 1000 ує викликає підозри, що своїм ходом це чудо може їхати тільки якщо запустити з Говерли :)

14. Mattilainen

Mattilainen Well-Known Member

Кэп, Subaru Libero 1.0 это минивэн такой, который совсем "мини"? Выпускался с 1983 года по 87-й? С маленькими колесиками?

Вот такой вот? -

:)

15. MARTINI

м-да... зато субару :)

16. Капітан

Йес сер! :) Точно такой же, только зеленый. Колесики "13, в принципе не такие уж и маленькие. Полный привод... Машина не моя, - я не любитель. По Львову ездят несколько таких. Ради интереса однажды посмотрел автобазу данных ГАИ Киева - в столице таких машинок зарегестрировано целых 6 штук :)

17. Mattilainen

Mattilainen Well-Known Member

А, ну тогда, ежели на ходу и ежели косарик всего стоит, то, думаю продастся. :) Тем паче привод полный, а, стало быть, не только с Говерлы, как Мартини говорит, но и на Говерлу должна заехать, если не убитая совсем. :)

18. Капітан

Вчера только жалел что у Ланоса нет полного привода :) Пришлось немного поездить по полю с травой (обычной). Чуть больше газу - и верхний слой травы моментально сдирается, тачка начинает буксовать. Один раз даже застрял, пришлось бежать в ближайшие кусты за ветками и впихивать их под колеса. Весь в грязи, машина тоже... потом еще под дождь попал :)

19. MARTINI

А то де у Львові такий автодром є? :)

І я чогось думав, що у Вас БМВ...

20. Капітан

Нема такого, автодрома, але я здібний і знайшов :) За Сихівським лісом :D
    БМВ мав але продав. Шкода було, але на нову "беху" грошей ще нема, а стару постйно ремонтувати... Тому практичність перемогла понти і їжджу наразі на Деу :)

а де твій аватар? :)