Продаю Ноутбук б/у Asus A7Sv (A7Sv-T770SCFGAW) 3100грн

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем RomeoGRR, 22 чер 2013.

1. RomeoGRR

RomeoGRR New Member

Продаю мультимедійний ноутбук б/у Asus A7Sv (A7Sv-T770SCFGAW)

Параметри:

дисплей: 17,1" (1440x900) WXGA+
    процесор: двоядерний Intel Core 2 Duo T7700 (2.44 ГГц)
    оперативна пам'ять: DDR 2 2048МБ (заняте одне гніздо, є можливість розширити до 4 ГБ)
    хард: SATA 300GB
    video: NVIDIA GeForce 8600M GS 256MB
    WiFi, BT, TV-tuner, Lan 1Gb, HDMI, IEEE1394, RJ11, RJ45, USB 2.0 (5шт), S/PDIF, e-SATA, 1 x Express Card, VGA, S-Video, Irda, вхід для мікрофону і для наушників, мікрофон, вебкамера, мишка, пульт керування, антена, сумка, всі кабелі, диски (стандартний комплект)
    дуже хороша збірка

http://fotos.ua/asus/a7sv-a7sv-t770scfgaw.html
    http://www.dmarket.com.ua/asus-a7sv-a7svt770scfgaw-p-2314.html

видні сліди експлуатації (мікроподряпини, деякі кути трішки підтерті)

причина продажу: купую інший ноут через специфіку роботи (а так не хочеться цей продавати... справді хороший)

ціна: 3100 грн

2. RomeoGRR

RomeoGRR New Member

+ торг

3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

1800 без торгу.... підзамученикй він, акб дохленька, оперативка стара стала дорожчою, 8 вінда на нього не стане бо проц не підтримує нових інтрукцій

• Подобається Подобається x 1
  4. RomeoGRR

RomeoGRR New Member

нормально він працює, акб яка була нова, так і далі тримає, 7 на ньому працює так само швидко, як ХР, мікроподряпини тільки на світлі видно. А всі кабелі до нього, а пульт д/у, а сумка, мишка, а гібридний ТВ-тюнер з гібридною антеною, гніздо PCMCIA ?
    я працюю в САПР і ноут цілком нормально їх стягує (Femap, Ansys, Autocad, Graitec Advance нормально працює якщо розмір моделей не надто великий). Оскільки мені потрібна машина для серйознішого 3D моделювання, він мені уже трохи заслабкий, але назвати його підзамученим - не погоджусь
    ви пропонуєте, щоб я за 800 грн сам ноут продав? 1800 це занадто...

5. RomeoGRR

RomeoGRR New Member

ТЕРМІНОВО продаю
    2500

а де твій аватар? :)