Професійний монітор SONY Trinitron Multiscan E250 17-дюймовий. Екран абсолютно плоский. Підтримує розгортку до 1600х1200 пікселів Режими роботи 800 x 600 153 Гц 1024 х 768 121 Гц 1280 х 1024 91 Гц 1600 х 1200 77 Гц Купований приблизно 5 років тому за 250 доларів, коли Самсунги і ЛГ такі коштували 140. Монітор в перфектному стані. Картинка мене задовільняє на всі сто. Продаю, бо хочу більший і TFT. Ціна - 40 долярів
Вау! Абсолютно плоский? Підтримує розгортку до 1600х1200 пікселів? За 250 купований? Хачу-хачу-хачу... Але маю більший.
Монітор зарезервовано до початку серпня от даремно ти глузуєш Афтер шарить, то реально крутий був монітор на свій час
не так щоб "шарю" - але то сонька. Коректна кольоропередача, не "їсть" очі, на відміну від тої всієї лижо-самсунгії, - то реально професійний монітор для дизайнерів. Якраз для тої професії, де гроші заробляєш в обмін на зір. Причому ще 5 років тому - коли "туфтові" (чи єврейкокристалічні?) монітори не мали тої якості, і просто "не дотягували" - цим надавали перевагу перед TFT
і не програв = хоч цей монітор коштував "на рівні" "туфтових" "самсунгів-лиж" при тій же діагоналі - а то й дорожче. "туфта" так довго не живе, а тут - і сам покористувався, і ще тривалий час ще комусь послужити зможе == не кажучи вже про очі
Я теж люблю CRT-монітори - за їхню "природність". До речі, фотографи, дизайнери, усі, кому потрібні натуральні кольори, працюють на CRT. У мене два Samsung SyncMaster 765, обидва сп...ромігся сп...исати та сп...риватизувати. За одним працюю в офісі і вважаю його запасним для дому. А "запасний для офісу" ТФТ (чи то 17 чи то 19) тримаю "у схроні"
і які відчуття після переходу на ТФТ ? Я років 4 чи 5 назад був взяв собі тфт, покористувався трохи більше ніж півроку і продав -- взяв трубу делла 21" п1130, потім мав кілька АЯМ, компаків, всі були 21", але дружина не хотіла ту "бандуру" бачити дома і після довгих суперечок продав црт і взяв собі 17" лижу на іпс матриці -- незважаючи на те, що які зображення на іпс є на порядок краще ніж на ТН, то всерівно я місяць звикав, бо дратувало все -- від кольорів до зернистості, а пройшов час і око згладило
Одна з причин "дратівливості": як правило, на максимальній яскравості-контрастності панель підсвітки світять постійно. А при зменшенні яскравості регулятором - починається періодичне миготіння панелі підсвітки, від співвідношення "горить/не горить" і залежить виставлена Вами яскравість. І за робочий день це втомлює зір. Мій колега експериментував із сірими плівками-фільтрами, таки щось наліпив, що і яскравість його влаштовує, і екран не миготить.
То на очі ліпити? ) Пригадалось як колись за союзу ліпили сині і червоні плівки на чорно-білі телевізори. Типу - а вот кольоровий теперіча