Продаю класний монітор Sony

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем MARTINI, 25 лип 2009.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Професійний монітор SONY Trinitron Multiscan E250 17-дюймовий.
    Екран абсолютно плоский. Підтримує розгортку до 1600х1200 пікселів

Режими роботи
    • 800 x 600 153 Гц
    • 1024 х 768 121 Гц
    • 1280 х 1024 91 Гц
    • 1600 х 1200 77 Гц

Купований приблизно 5 років тому за 250 доларів, коли Самсунги і ЛГ такі коштували 140.

Монітор в перфектному стані. Картинка мене задовільняє на всі сто. Продаю, бо хочу більший і TFT.

Ціна - 40 долярів

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Вау! [​IMG]
    Абсолютно плоский?
    Підтримує розгортку до 1600х1200 пікселів? [​IMG]
    За 250 купований? [​IMG]

Хачу-хачу-хачу... [​IMG]

Але маю більший. [​IMG]

3. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

а колись такий монітор - то була мрія....
    може, з ностальгічних міркувань собі такий прикупити?

4. MARTINI

Монітор зарезервовано до початку серпня

от даремно ти глузуєш :) Афтер шарить, то реально крутий був монітор на свій час

5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Я не глузую з монітору. :)
    Мав слабіший.

6. afterstep

не так щоб "шарю" - але то сонька. Коректна кольоропередача, не "їсть" очі, на відміну від тої всієї лижо-самсунгії, - то реально професійний монітор для дизайнерів. Якраз для тої професії, де гроші заробляєш в обмін на зір.
    Причому ще 5 років тому - коли "туфтові" (чи єврейкокристалічні?) монітори не мали тої якості, і просто "не дотягували" - цим надавали перевагу перед TFT

7. MARTINI

я тоді так і зробив :)

• Подобається Подобається x 1
  8. afterstep

і не програв :) = хоч цей монітор коштував "на рівні" "туфтових" "самсунгів-лиж" при тій же діагоналі - а то й дорожче.

"туфта" так довго не живе, а тут - і сам покористувався, і ще тривалий час ще комусь послужити зможе :)
    ==
    не кажучи вже про очі

9. MARTINI

Продано, най служить довгі роки :)

А в мене тепер таке щастя :)

10. gryvul

gryvul Well-Known Member

а внизу то така попільничка?

11. afterstep

та ні - це ж одразу видно, що це степлер!

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Я теж люблю CRT-монітори - за їхню "природність".
    До речі, фотографи, дизайнери, усі, кому потрібні натуральні кольори, працюють на CRT.

У мене два Samsung SyncMaster 765, обидва сп...ромігся сп...исати та сп...риватизувати.
    За одним працюю в офісі і вважаю його запасним для дому. А "запасний для офісу" ТФТ (чи то 17 чи то 19) тримаю "у схроні" :)

13. bulba

bulba Member

і які відчуття після переходу на ТФТ ? Я років 4 чи 5 назад був взяв собі тфт, покористувався трохи більше ніж півроку і продав -- взяв трубу делла 21" п1130, потім мав кілька АЯМ, компаків, всі були 21", але дружина не хотіла ту "бандуру" бачити дома і після довгих суперечок продав црт і взяв собі 17" лижу на іпс матриці -- незважаючи на те, що які зображення на іпс є на порядок краще ніж на ТН, то всерівно я місяць звикав, бо дратувало все -- від кольорів до зернистості, а пройшов час і око згладило

14. MARTINI

був спочатку деякий дискомфорт , але зараз ніби окей

15. Boris_Kiev

Одна з причин "дратівливості": як правило, на максимальній яскравості-контрастності панель підсвітки світять постійно.
    А при зменшенні яскравості регулятором - починається періодичне миготіння панелі підсвітки, від співвідношення "горить/не горить" і залежить виставлена Вами яскравість. І за робочий день це втомлює зір.

Мій колега експериментував із сірими плівками-фільтрами, таки щось наліпив, що і яскравість його влаштовує, і екран не миготить.

16. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

То на очі ліпити? :))
    Пригадалось як колись за союзу ліпили сині і червоні плівки на чорно-білі телевізори. Типу - а вот кольоровий теперіча

17. Boris_Kiev

Колега наліпив на екран. Побоявся або полінувався лізти з паяльником у сам монітор.

а де твій аватар? :)