Продаю багато книг з власної бібліотеки.

Тема у розділі 'Книгарня', створена користувачем Cactoos, 9 лис 2012.

1. Cactoos

Cactoos New Member

Привіт.
    Я вперше на цьому форумі, тому надіюся, що правильно вибрав розділ для створення теми. Бачу, що тут багато людей любить читати книжки, тому, можливо, вам буде цікава моя пропозиція.
    Всі книги сфотографовані мною і викладені в альбомах "В Контакте", які ви можете переглянути. Під кожною книгою пише інформацію про неї і ціна. У Львові книжки можна забрати безпосередньо з рук у домовленому місці. В інші міста висилаю "Новою Поштою" або іншою службою доставки.
    Якщо вас зацікавлять якісь книги, то пишіть мені приватні повідомлення безпосередньо "В Контакте".
    Мої альбоми: http://vk.com/albums13226387
    Якщо боїтесь переходити за посиланням, то просто введіть у пошуку людей: Cactoos Добрачок.
    Тут декілька книг з альбомів:
    Альбер Камю "Первый Человек" 208с. (м’яка обкладинка) - 35 грн.
    Джон Апдайк "Кролик, Беги", "Кентавр", "Ферма" 630с. (тверда обкладинка) - 40 грн.
    Герберт Уэллс "Собрание Сочинений в Пятнадцати Томах" (без 15-го тома) (тверда обкладинка) - за 14 книг 350 грн.
    Теодор Драйзер "Финансист", "Титан", "Стоик" 534с.+574с.+368с. (тверда обкладинка) - за 3 книги 75 грн.
    "Сталин.Рузвельт.Черчилль.Де Голль: Политические Портреты" 368с. (тверда обкладинка) - 45 грн.
    Анджей Сапковский "Ведьмак" (тверда обкладинка) - за 6 книг 240 грн.
    Бернард Вербер "Мы, Боги" 442с. (м’яка обкладинка) - 30 грн.
    Джей Рубин "Харуки Мураками и Музыка Слов" 430с. (тверда обкладинка) - 35 грн.
    Сергій Жадан "Ефіопія" 121с. (м'яка обкладинка) - 20 грн.

Останнє редагування: 9 лис 2012
  2. Bambook

Bambook Persona non grata

Я вас розчарую. Такі книги в такому стані можна купити біля Федорова чи під Новим ЦУМом вдвічі або й втричі дешевше...

3. Cactoos

Cactoos New Member

Купи, для прикладу, мені Джей Рубин "Харуки Мураками и Музыка Слов" за 17 грн. Купиш?

---------- Додано в 14:24 ---------- Попередній допис був написаний в 14:21 ----------

Чи "Ведьмак" Сапковського 6 книг купи за 80 грн, ок?

4. KLIPZ

KLIPZ New Member

Хочу придбати деякі Ваші книги

Хочу придбати:

Джон Р.Р. Толкиен "Две Твердыни" 416с. (тверда обкладинка) - 25 грнГарри Гаррисон "Подвиньтесь! Подвинтесь!", "Звездные Катастрофы Галактических Рейнджеров"432с. (тверда обкладинка) - 30 грн.
    Гарри Гаррисон «Запад Эдема», «Зима в Эдеме» 605с. (тверда обкладинка) – 35 грн.

В.Листов, Вл.Жуков "Тайная Война Против Революционной Кубы" 295с. (тверда обкладинка) - 10 грн.

Эдуард Лимонов "Американские Каникулы" 455с. (тверда обкладинка) - 35 грн.

Фазиль Искандер "Праздник Ожидания Праздника", "Приключения Чика" 527с. (тверда обкладинка) - 25 грн.

Ли Брэкет "Рыжая Звезда", "Собаки Скэйта", "Грабители Скэйта" 477с. (тверда обкладинка) - 15 грн.

Александр Вампилов "Избранное": Пьесы, рассказы, сценки,очерки, статьи, фельетоны 589с. (тверда обкладинка) - 40 грн.

Чи можливий торг (можливо, за рахунок пересилки - живу не у Львові)?
    Пишіть:vzv.72@mail.ru

5. Bambook

Bambook Persona non grata

За 80 не куплю, а за 90 - ідете в кіоск біля Нового ЦУМу і по 15 грн за штуку скуповуєте. У будь-якому разі явно менше, ніж 240 грн.

6. petrcar

petrcar New Member

а я з Одеси, книжки у нас дуже дорогі. К приміру, Драйзер у твердій обкладинці 84 року видання - 75 грн.

а де твій аватар? :)