Не продам, бо самі користуємось , але скажу, де бачив: на краківському базарі відкрився новий магазин дитячих іграшок - на задньому дворі, там де продають одяг на "відкритих" прилавках, правда ціна досить висока десь біля 500 грн (вроді 450 грн. така як на першому фото). Кажу висока, бо та шо в мене є (від сестри дісталась) купувалась десь на початку 2004 року за 150 грн. А взагалі можете пошукати б/у, навіть у нехорошому стані, її без проблем можна перешити по новому - зараз тих "дитячих" матеріалів "до кольору-до вибору"
магазин(и) "ЗІКО" - там собі купив "Аквафор Модерн" за 150 грн., такий самий в магазині "Батарейка" (в центрі біля спорттоварів) коштував 220 чи 250 грн. це такий варіант дешево і сердито - ресурс 4000 літрів, заміна картріджів - 110 грн. А взагалі є різні фільтри, різного типу, класу, способу фільтрації і ціни від 70 грн. до 1000 євро (цептерівські).
І в будь-якому будівельному супермаркеті Ми купляли в епіцентрі, український, наша вода називається, здається.
І в Новій лінії теж є (і на певденному, але там колись було дорожче -тепер не знаю, але то близько перейти/переїхати).
Ми коли купляли, то заїхали спочатку в Нову Лінію, там стояло 2 пошматован, а потім склеєні коробки, фе... Тому поїхали в Епіцентр
так буваэ, треба було знижку питати ;-) п.с. але я й сам люблю щоб нове було файно запаковане і навіть "пахло новим"
Ага, але те з пошматованою упаковкою нерідко буває в 2 рази дешевше по причині останнього уціненого чи якась стара закупка по старій ціні.
В Новому ЦУМі на Княгині Ольги можна купити фільтр для води, - там є спеціалізований магазинчик зразу біля входу. Шо мені там сподобалося - консультують добре, знають шо порадити і який фільтр для чого потрібний. В них і інтернет магазин є www.filter.lviv.ua, але в реальному магазині в ЦУМі асортимент значно ширший.