Мама просила розмістити об*яву! Так от, продяється кімнатний рояль ось фото: телефон: 8-050-951-61-90 ціна договірна....(з мамою будете говорити)
Відповідь: Продається кімнатний рояль Настінко, в заголовку теми смайлик. Я пожартую. За радянських часів в готелі „Жорж” (тоді „Інтурист”) в один з найкращих величезний номер поселили іноземця. Він оглянув номер, і попросив, а можна мені номер без роялю, але з вбиральнею. Вбиральні тоді були на коридорі, совдеп.
Відповідь: Продається кімнатний рояль вдасться - на вигляд - хороший старий інструмент. nastinka, ви граєте на роялі? а в преферанс?
Відповідь: Продається кімнатний рояль я свій продав за 90 гривень... якби не продав, довелося би викинути...
Відповідь: Продається кімнатний рояль Я б навіть задарма тещин віддав, при умові що його забрали б... з 10-го поверху з непрацюючим вантажним ліфтом
Відповідь: Продається кімнатний рояль залежить від ціни віста - але думаю, не менше ніж за хороший товарняк на мізерах....
Відповідь: Продається кімнатний рояль до речі - ідея: запостіть лот на ebuy - там і ціна вища, і відразу можна вказати "самовивіз з 10-го поверху без вантажного ліфту"